alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Golfskor herr

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Bemästra greenerna i golfskor för herrar från adidas

När du spelar golf är utrustningen viktig och allra viktigast är skorna. I den här sporten duger det nämligen inte att ha ett par vanliga gymnastikskor. För att kunna spela så bra som möjligt behöver du ett par skor som är speciellt framtagna för golfspel. adidas golfskor för män är ett perfekt val då de har alla de egenskaper som golfspelare behöver för att kunna spela så bra som möjligt. Fötternas position är en av de viktigaste detaljerna i varje golfares stance. Att stå stadigt och korrekt är grunden för en bra sving. Herrgolfskor bör därför vara stabila och ge bra stöd i alla lägen som kan uppstå på en golfbana. De flesta skorna är tillverkade i vattenavvisande material som dessutom är välventilerat för bekväma fötter hela dagen.

Herrgolfskor – välj de skor som passar dig

Vilken typ av golfskor du vill ha är helt upp till dig. Traditionellt har golfskor varit synonymt med skinnskor men idag finns det även skor i syntetmaterial som är lite lättare och mjukare. Båda fungerar lika bra, valet är helt upp till dig. Detsamma gäller om du vill ha dobbar på undersidan av dina skor eller inte. Dessa är naturligtvis till för att du ska få bra grepp på golfbanans gräsunderlag. Men även herrgolfskor som saknar dobbar har sulor som ger ordentligt grepp så du inte halkar och kan stå stadigt när det är din tur att slå ut. De flesta golfare har en preferens och väljer en typ av sko medan andra har ett par av varje och växlar mellan dem beroende på säsong och väderlek. Hos oss hittar du golfskor för herrar av båda typerna – välj de skor som passar dig och din golfstil bäst! Har du ett par bra golfskor så kommer de hjälpa dig att utvecklas som spelare, då du får det nödvändiga stödet samt stabiliteten och därmed kan koncentrera dig helt på din sving och slipper oroa dig för att halka, tappa greppet eller förlora balansen.