alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts för golf

 
[26]

Prestera på topp med adidas shorts för golf

Träna med både stil och komfort med adidas shorts för golf. Dessa plagg kan du bära både när du är på väg till banan och när du spelar. De har en skön passform och är tillverkade i ett hållbart och stretchigt material som är speciellt tillverkat för varma dagar i gassande solsken. På sidorna finns smarta fickor där du kan förvara dina tillhörigheter, till exempel handskar och mobil. Med dessa snygga golfshorts får du en klassisk stil som ger rejält med stilpoäng på banan.

Komplettera din golfoutfit med klassiska golfshorts från adidas

Unna dig lite nya golfkläder och spana in det här utbudet från adidas. Här kan du hitta golfshorts som passar under varma dagar på banan. De har en normal passform i knälång modell. Dessutom har de inbyggd UV-faktor vilket är perfekt för långa dagar i solen. Med ett vattenavvisande material är du redo för alla typer av väder. Du kan bland annat välja ett par shorts för golf som är tillverkade i nylon och elastan eller återvunnen polyester. Med dessa shorts för golf kan du prestera på topp vid varje slag och slå nya personliga rekord. Matcha dem med adidas övriga kläder för golf och få en komplett och stilig look när du tränar.

Kortbyxor för golf med funktioner som ger komfort

Med ett par kortbyxor för golf som är gjorda i ett stretchigt och fuktavledande material får du ultimat komfort när du är på golfbanan. I midjan sitter ett silikonband som håller din tröja instoppad innanför byxorna för en snygg golflook. Tack vare det sköna materialet får du full rörelsefrihet och kan känna dig fri när du övar på dina slag. Dessa plagg är designade för att användas utomhus under varma dagar då du vill klä dig svalt.