alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfhandskar

 
[4]
Lättburna, smidiga handskar av högkvalitativt skinn. Matcha din snygga outfit med ett par handskar och se ut som ett riktigt golfproffs. Perfekt för golfrundan när det är kyligare ute.

Skydda händerna mot kyla med en bekväm golfhandske

 

adidas är sportmärket för alla atleter och hobbyidrottare som trivs med utmaningar. Företaget har verkat på marknaden i decennier och trots att ränderna aldrig går ur så har de lyckats att förnya sig konstant. Varje säsong erbjuder nya designer som dessutom bygger på den senaste tekniken. Prova våra praktiska golfhandskar för bättre grepp. Plaggen skapas för att ge dig full rörlighet, och håller väta och kyla borta. adidas golfhandske passar som handen i handsken och är perfekt för kalla dagar när du vill skydda dina ömtåliga händer.

 

Handsken är enkel att ta av och på

 

adidas vita handske av förstklassigt skinn är den bästa golfhandsken för dig som vill få ett stadigt grepp kring golfklubban och skicka iväg bollen ända ner till greenen. Golfhandskar för vintern är ett bra val när du inte vill bli iskall om händerna, något som annars kan påverka prestationen på golfbanan. Handsken sitter åt ordentligt runt handleden och gör att du kan röra händerna ordentligt. Tack vare en smidig kardborreknäppning kan handsken tas av och på snabbt och smidigt.

 

Ta hand om dina golfhandskar och använd dem i flera säsonger

 

Golfhandskar är snygga att matcha till resten av din outfit. Ofta förknippar vi vitt med professionalism och stil, och denna handske är inget undantag. Vita plagg och accessoarer kan såklart vara svåra att hålla rena, men dessa golfhandskar kan rengöras med en fuktig trasa. Skinnmaterialet kan vårdas och behandlas så det håller länge, och som alla naturprodukter åldras tyget väl. Du bör också undvika att kemtvätta, handtvätta och torktumla handsken. Med snygga accessoarer blir din golfrunda fulländad och du behöver inte oroa dig för dina prestationer.