alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

golfshorts herr

 
[13]

Golfshorts för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. I golf tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de tuffaste kamperna kan materialen och passformen vara avgörande. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. Med golfshorts från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med unika material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är på språng. Våra golfshorts för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – golfshorts för herrar från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att maximera dina prestationer när du tränar golf: .

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra golfshorts. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med golfshorts från märken som Performance. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Du hittar golfshorts i kollektionerna Ultimate, adiPURE och Ultimate365. Våra golfshorts är tillgängliga i grått, vitt, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul.

Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. Golfshorts för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.