alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golfskor

 
[97]
1 / 3
Sida:av 3

Golfskor för spelare med höga ambitioner

Med rätt golfskor blir din sving och din träffsäkerhet bättre än någonsin förr. Om du precis har börjat med golf så kommer du garanterat att märka skillnaden mellan att spela i vanliga skor och med speciella skor som är designade för golfspelare. adidas har ett stort sortiment av skor för golf där alla kan hitta ett par som passar, oavsett om du är nybörjare eller van spelare. Dessa golfskor är stilrena och uppdaterade enligt de senaste teknologierna.

Passformen är A och O när det gäller skor för golf

När det handlar om golf så är skorna kanske den allra viktigaste delen av din utstyrsel. Du måste vara noga när du väljer och tänka på att ha rätt passform som sitter bekvämt på båda fötterna. Den allra bästa stabiliteten får du med skor som är utrustade med dobbar. Oavsett hur hårt du svingar så får du ett säkert grepp tack vare den asymmetriska dobbdesignen. Nu för tiden finns även golfskor utan dobbar som också ger ett väldigt bra grepp, men man får komma ihåg att skor med spikar alltid är det säkraste kortet för maximal stabilitet. Med rätt kläder kan du spela fler rundor med energin i behåll, och vid regn så gäller det att vara redo med hållbara kläder och skor.

Golfskor från adidas med skydd mot alla väder

När du spelar golf vistas du mycket ute i friska luften, och därför får du räkna med opålitligt väder då och då. Därför har adidas skapat golfskor som står emot vatten så du kan lägga hundra procent fokus på spelet. Smarta och moderna material håller fötterna svala och låter de andas när det är varmt ute och du ska gå långa sträckor. Med andra ord så har adidas sportutrustning som du kan lita på.