Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Golf

(363 Produkter)
1 / 8
Sida:av 8

Kläder och skor från adidas golf

I golf står detaljerna i fokus och adidas golf har rätt utrustning för att du ska få ner handikappet på banan. Vi har utformat kläder, utrustning och skor för golf sedan 90-talet och har högpresterande produkter för att du ska kunna slå dina rekord. Med adidas golfkläder får du rörelsefrihet för din sving samtidigt som plaggen leder bort svett under soliga golfrundor så att du slipper distraheras. Våra skor ger dig bra grepp även på vått gräs och halt underlag för att ditt fokus ska kunna ligga fullt på spelet.

Stadigt grepp på underlaget för perfekt sving

adidas golfskor ger dig fäste på underlaget för att du ska kunna spela även när underlaget är halt. Med vattenavvisande ytor kan du spela även i dåligt väder. Hos adidas golf hittar du skon Adipower 4orged S Wide som har en yta i materialet Climastorm som både är vattenavstötande samt leder bort fukt från skons insida så att varken svett eller väta stör dig under spelet. För bra fäste på underlaget finns även adidas Tour360 XT som har en yttersula med spikar för extra bra grepp på fuktiga greener. Med mellansulor som även har Boost får du både stötdämpning och extra energi i dina steg.

Kläder med rörelsefrihet

När det kommer till kläder vill du ha plagg som ger dig rörelsefrihet för din sving. adidas golfbyxor och shorts är gjorda i extra stretchiga material för att du ska få full frihet. Med greppande silikonband på midjans insida ser du dessutom till att tröjan stannar kvar i byxorna när du spelar. Med vind- och regnjackor i Climastorm håller du dig torr och skyddad mot vindar under dagar med dåligt väder.

Viktiga tillbehör för golfbanan

Bland adidas golfaccessoarer hittar du avgörande tillbehör för ditt spel. Här finns bland annat adidas väskor för att du bekvämt ska kunna transportera all din utrustning till och från spelet. Du hittar även nackvärmare för kyliga dagar, strumpor som ger dig extra grepp i golfskorna och kepsar som skyddar dig mot störande solstrålar.