alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

golfkläder dam

 
[94]
När det kommer till golflkläder för dam är rörelsefrihet och komfort viktiga egenskaper för att du ska kunna prestera på topp. Här hittar du golfkläder för dam som ger dig optimal rörelsefrihet under svingen med stretchiga material och rak passform. Du hittar kläder som skyddar mot vind och regn samt plagg med förstärkta sömmar för hållbarhet under spelet. För att hålla dig torr under varma och soliga dagar på golfbanan hittar du golfkläder för dam med fukttransporterande material och snabbtorkande funktion. adidas golfkläder för damer håller samma höga desingstandard som våra övriga kollektioner och du hittar både klassiska designinslag som adidas Badge of Sport och 3-Stripes detaljer samt uppdaterade mönster och färgkombinationer. Kombinera med adidas golfskor för att vara redo för golfbanan från topp till tå.
Dam Golf Svart RAIN.RDY PantsDam Golf Svart RAIN.RDY Pants

RAIN.RDY Pants

Dam Golf

1 / 2
Sida:av 2

Golfkläder för damer

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Är golf din sport? Nu kan du visa vad du går för. Våra sportkläder ger dig obehindrad rörelsefrihet tack vare material som följer kroppens rörelser, så att du kan nå din fulla potential oavsett vilken gren du tävlar i. I våra kollektioner finns flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med golfkläder från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Alla golfkläder för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – golfkläder för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt när du tränar golf och vill slå ditt personbästa: golfkläder från adidas.

Vi erbjuder golfkläder som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med golfkläder från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Superfunktionell teknologi som COLD.RDY, CLIMASTORM och WIND.RDY fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Ultimate, Clima och Ultimate365 är våra mest omtyckta kollektioner med golfkläder. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi har golfkläder i svart, grönt, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Visa din alldeles individuella stil med golfkläder för damer från adidas.