alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golftillbehören

 
[78]
Klä dig i snygga golfkläder från topp till tå, samtidigt som du är rustad för alla väder. Dessa golftillbehör förbereder dig för banan och har även en snygg design signerat adidas.
Herr Golf Blå Denim KepsHerr Golf Blå Denim Keps

Denim Keps

Herr Golf

1 / 2
Sida:av 2

Golftillbehör när design och funktion möts

 

adidas golfaccessoarer är pricken över i:et för varje golfare som har en aktiv livsstil och inte vill låta något komma i vägen för en framgångsrik golfrunda. I snygga plagg kombinerat med accessoarer från adidas sätter du tonen, och är samtidigt förberedd på alla sorters väderlekar. adidas är ett klassiskt märke som inspirerat idrottsutövare och vardagsmotionärer att möta fysiska utmaningar. De satsar konstant på att utveckla nya lösningar och golftillbehören är inget undantag på grund av sina smarta funktioner.

 

Hattar och solglasögon skyddar mot solen

 

Golfaren behöver praktiska golftillbehör som underlättar för en dag på golfbanan. Bär med dig dina golfprylar smidigt i en fyrkantig golfväska med gott om plats för golfskorna. När temperaturerna kryper neråt passar det bra med värmande golfaccessoarer som till exempel en skön, stickad halsduk eller en golfmössa för herr med en karaktärsfull tofs. Det finns även kepsar och hattar som skyddar dig mot solens strålar så du sänker putten utan besvär. En god idé är annars att satsa på våra tonade solglasögon i snygg design med utbytbara glas. Solglasögonen är lättviktiga och justerbara för optimal komfort.

Strumpor i flera modeller av god kvalitet

 

Accessoarer för golfspelare får gärna vara snygga och praktiska, och rejäla strumpor utgör stommen bland dina träningskläder. De säljs i flerpack i basfärger som vitt och svart. Eftersom strumporna består av bomull, nylon och elastan är de slitstarka och går att tvätta i maskin på 40 grader. Några av dem har också en praktisk polyesterblandning. Välj bland olika längder för kyligare och varmare väder. Här kan du både hitta fina golftillbehör som gör golflivet smidigare och även ger dig en personlig stil.