alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollskor för dam

 
[132]
Futsal Vit SAMBA CLASSICFutsal Vit SAMBA CLASSIC

SAMBA CLASSIC

Futsal

1 / 3
Sida:av 3

Hitta fotbollsskor för dam med det där lilla extra

Alla våra fotbollsskor för dam har sin egen unika design, så du kan hitta ett par som passar perfekt för dig. För att skosnörena inte ska vara i vägen och leda bollen fel sitter de ofta på sidan, eller så är skorna helt snörlösa. Testa gärna ett par skor med en ovandel med Zone Skin, där fyra ribbade sektioner hjälper dig att få total kontroll över bollen. För att fördela skons vikt har en del modeller en Power Facet i framfoten, vilket hjälper dig att skjuta med kraft. Många av skorna har också ett skaft i Primeknit-material, som är stretchigt och bekvämt och underlättar på- och avtagning.

Välj fotbollsskor för rätt underlag

När du köper fotbollsskor är det viktigt att du väljer ett par som är särskilt designade för underlaget du ska spela fotboll på. Dobbarna hos våra fotbollsskor för dam skiljer sig åt beroende på underlagets hårdhet och är designade för att du ska få så bra grepp som möjligt, samtidigt som du inte sliter onödigt mycket på underlaget. Skor märkta med Firm Ground fungerar bäst på fasta naturgräsplaner, och Soft Ground är bäst på naturgräsplaner som är mjuka eller blöta. Skor märkta med Artificial Grass är till för konstgräsplaner, och när det står Turf indikerar det att de är bäst på grus eller kort konstgräs. Om du ska spela inomhus bör du välja ett par märkta Indoor. Det finns också Multi Ground-skor som fungerar på flera olika sorters underlag.

Så vårdar du dina skor på rätt sätt

Vi rekommenderar att du impregnerar dina skor och rengör dem med en skumrengöring avsedd för skornas material vid behov. Tänk på att låta produkterna torka ordentligt innan du använder skorna. Låt gärna skorna vila ett till två dygn mellan användningarna då det förlänger livslängden.