alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor för damer

 
[181]
1 / 4
Sida:av 4

Fotbollsskor för damer tar din fotbollsförmåga till nästa nivå

När du springer på planen och försöker dribbla fotbollen snabbt mellan motståndarna och in i mål krävs det att du har grym bollkontroll och skor som inte får dig att glida runt på fotbollsplanen utan istället hjälper dig att hålla dig stabil och balanserad. Med ett par ordentliga fotbollsskor för damer kan du ta dina fotbollstrix till nästa nivå. Då vi alla känner oss bekväma i olika skor har vi damfotbollsskor som kommer i lägre och högre modeller så du enkelt kan välja ett par som passar dig.

Damfotbollsskor för utom- eller inomhus matcher

En fotbollssko med högre skaft hjälper att omsluta dina vrister genom alla vändningar och vridningar så dina steg stabiliseras när du är upptagen att jaga bollen över planen. Om du däremot föredrar ett lägre skaft så som vår Clawcollar får du fortfarande stabilitet och snabbhet. Ovandelen är viktig då den kan hjälpa dig att underlätta din bollkontroll bland annat med integrerat stöd i X-Ray ovanläder som får bollen att kännas fastklistrad till din fot, eller varför inte en tillslagsyta tillverkad i Demonskinn som garanterat kommer förbättra dina skruvar. Välj mellan skor som kommer med klassiska skosnören eller snörlösa skor om du tenderar att förlora tid på att skosnöret går upp hela tiden. Passformen på våra fotbollsskor för damer varierar från bland annat Tension Tape som ger en personlig passform, flexibla mono-tongue-konstruktionen som anpassas efter fotens form och ger en fixerad passform, till en mer strumpliknande känsla. Materialet på yttersulan är viktig och är anpassad efter olika underlag beroende på om du spelar utom- eller inomhus. Om du spelar inomhus är det viktigt med ett par som inte lämnar märken på golvet, våra yttersulor i naturgummi av typen Non Marking passar till exempel utmärkt för det. Spana in våra hundratals olika fotbollsskor för kvinnor och välj ett par som kan visa vilken fotbollsstjärna du är!