alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Damfotboll

 
[489]

Oavsett om du är på jakt efter ett par målvaktshandskar eller ett par nya skor har vårt sortiment med produkter för damfotboll det du letar efter. Tillsammans maxar vi ditt spel.

Tiro Match Ball
Germany 22 Home Authentic Jersey
Spain 22 Home Jersey
Spain 22 Home Jersey (Plus Size)
Germany 22 Long Sleeve Home Jersey
Spain 22 Home Authentic Jersey
Germany 22 Home Jersey
Japan 22 Home Jersey
Germany 22 Home Jersey (Plus Size)
Manchester United 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Juventus 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Third Authentic Jersey
FC Bayern 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
Al Rihla League Ball
Al Rihla Training Ball
SAMBA CLASSIC
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla Pro Ball
Al Rihla Mini Ball
Manchester United 22/23 Home Socks
Predator Edge.3 Multi-Ground Boots
UCL Pro Void Ball
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Arsenal 22/23 Home Socks
Al Rihla Club Ball
Tiro 21 Track Pants
adidas Tiro x Thebe Magugu Track Pants
X SPEEDPORTAL.2 Football boots Firm Ground
Tiro 21 Training Pants
Predator Edge Pro Gloves
Real Madrid Beanie
X Speedportal+ Soft Ground Boots
Manchester United DNA Cap
Mundial Goal Shoes
Mundial Team Boots
Arsenal Gloves
Manchester United Travel Backpack
Condivo Neck Warmer
FIFA World Cup 2022™ Brazil Tee
1 / 11
Sida:av 11

Upptäck produkter för damfotboll som ändrar spelreglerna

Även om det känns som att det bara är du och bollen när du får flow på planen så är det så många andra saker som påverkar ditt spel. När du har bekväma kläder, skor med rätt sorts dobbar och benskydd som skyddar dig mot missriktade sparkar kan du verkligen låta ditt spel blomma ut. När du dessutom har accessoarer som vattenflaskor, strumpor och kepsar som får dig att likna en elitspelare känner du tillhörighet och gemenskap, för damfotboll handlar om så mycket mer än att göra mål.

Så hittar du rätt fotbollskläder och tillbehör

Vårt sortiment av produkter för damfotboll är stort, och det finns många fotbollskläder och skor att välja på. När det gäller skor är det viktigt att du köper ett par som är anpassat efter den sorts underlag du kommer att spela på. Inomhus behövs inga dobbar alls, medan naturgräs, konstgräs och grus kräver olika typer av sulor. Matcha gärna dina skor med ditt lags färger och komplettera med matchande accessoarer för en proffsig look.

Glöm inte bort att sköta om din fotbollsutrustning

Vår fotbollsutrustning är lättskött, men det finns några saker att tänka på. Kläderna tvättas helst på låg temperatur utan sköljmedel, se dock respektive plaggs skötselråd. Skorna behöver impregneras regelbundet och rengöras, gärna med skumrengöring och en mjuk, ren trasa. En skodeodorant förebygger dålig lukt effektivt och är ett bättre alternativ än att lägga dem i frysen. Benskydden kan rengöras med kallt vatten och en trasa, och tänk på att ta upp dina kläder och skor ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de inte ligger fuktiga längre än nödvändigt.