alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damfotboll

 
[624]
Oavsett om du är på jakt efter ett par målvaktshandskar eller ett par nya skor har vårt sortiment med produkter för damfotboll det du letar efter. Tillsammans maxar vi ditt spel.
1 / 13

Upptäck produkter för damfotboll som ändrar spelreglerna

Även om det känns som att det bara är du och bollen när du får flow på planen så är det så många andra saker som påverkar ditt spel. När du har bekväma kläder, skor med rätt sorts dobbar och benskydd som skyddar dig mot missriktade sparkar kan du verkligen låta ditt spel blomma ut. När du dessutom har accessoarer som vattenflaskor, strumpor och kepsar som får dig att likna en elitspelare känner du tillhörighet och gemenskap, för damfotboll handlar om så mycket mer än att göra mål.

Så hittar du rätt fotbollskläder och tillbehör

Vårt sortiment av produkter för damfotboll är stort, och det finns många fotbollskläder och skor att välja på. När det gäller skor är det viktigt att du köper ett par som är anpassat efter den sorts underlag du kommer att spela på. Inomhus behövs inga dobbar alls, medan naturgräs, konstgräs och grus kräver olika typer av sulor. Matcha gärna dina skor med ditt lags färger och komplettera med matchande accessoarer för en proffsig look.

Glöm inte bort att sköta om din fotbollsutrustning

Vår fotbollsutrustning är lättskött, men det finns några saker att tänka på. Kläderna tvättas helst på låg temperatur utan sköljmedel, se dock respektive plaggs skötselråd. Skorna behöver impregneras regelbundet och rengöras, gärna med skumrengöring och en mjuk, ren trasa. En skodeodorant förebygger dålig lukt effektivt och är ett bättre alternativ än att lägga dem i frysen. Benskydden kan rengöras med kallt vatten och en trasa, och tänk på att ta upp dina kläder och skor ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de inte ligger fuktiga längre än nödvändigt.