alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotboll dam

 
[841]

Fotboll dam hjälper dig att ta över fotbollsplanen

Att dribbla bollen över fotbollsplanen för att sedan göra mål är en speciell känsla, och visst blir det lättare när man har kläder och skor anpassade för fotboll. Oavsett om du drömmer om att spela i de större ligorna eller bara visa ditt stöd på avstånd kommer några av våra damkläder för fotboll med lagens emblem så alla kan se vilket favoritlag som är ditt. Självklart kommer vissa av kläderna enbart med något av våra coola kännetecken oavsett om det är Trefoil eller 3-Stripes så du kan visa vilken grym fotbollsspelare du är.

Gör dig redo för träningen eller matchen med fotboll dam-kollektion

Spännande matcher innebär svett och ibland tårar, spela hårt och håll dig torr med hjälp av våra kläder som kommer med bland annat fuktabsorberande material så som AEROREADY och ventilerande meshinfällningar. Kläderna är tillverkade i lättviktsmaterial som hjälper dig hålla uppe farten utan att behöva bära på tunga plagg. Att vara snäll mot sina medspelare är viktigt men likaså till naturen, annars vore det inte ens möjligt att spela fotboll. Därför är de flesta av våra plagg och accessoarer tillverkade i återvunnet och organiskt material. Skor anpassade för fotboll kommer med olika speciellt utvecklade ovandelar så du enklare kan ta kontroll över bollen medan du dribblar över fotbollsplanen. Ovandelen är tillverkad i bland annat X-Ray K-läder, supertunn Speedmesh och adidas Primeknit för att endast nämna några material. För extra bekvämlighet och komfort kommer vissa damskor för fotboll även med en OrthoLite® inläggssula. Om skosnörena stör dig kan du andas ut då vi har några par som kommer utan snören så du endast behöver fokusera på bollen. Fyll vattenflaskan och ta dig an träningen eller matchen och känn hur mycket lättare och smidigare du känner dig i ordentliga damfotbollskläder och skor.