alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Målvakt · Handskar

 
[25]

Skyddande och greppande målvaktshandskar för bästa prestation

Rätt utrustning gör all skillnad ute på planen. I adidas kollektion hittar du kläder, skor och utrustning för allt från träning till match. adidas målvaktshandskar ger dig både flexibla rörelser och stötdämpande skydd för att du ska kunna prestera på topp. Med högteknologiska material och överlägsen design får du ett par fotbollsmålvaktshandskar som ger dig bästa möjliga kontroll över bollen samtidigt som din komfort står i centrum. Här kan du välja mellan målvaktshandskar i en mängd olika modeller och designer beroende på både preferens och typ av spel. 

adidas fotbollshandskar för bättre kontroll

För att du ska få så bra kontroll på bollen som möjligt behöver du ett par målvaktshandskar som inte låter bollen glida ur dina händer. Med fotbollshandskar med högteknologiska ytor som har greppande textur på handflatorna kan du fånga bollen med precision även i hög hastighet. För tufft spel hittar du även handskar med vadderad yta som skyddar mot hårda sparkar. Handskarnas ovandel är gjort i ventilerande material som låter händerna andas för att du ska slippa få en svettig känsla. Med fixerad passform runt handlederna får du dessutom ordentligt med stöd för att undvika hårda stötar. För träning hittar du handskar med tunnare vaddering för mer rörelsefrihet medan matchhandskar har en tjockare vaddering som även används för professionellt spel. 

Stort utbud av fotbollsutrustning

Bland kollektionen av målvaktshandskar hittar du ett stort utbud av olika design och modeller. Dessutom kommer handskarna i storlekar både för barn och vuxna. adidas har en stor mängd fotbollsutrustning och du hittar även tillbehör som fotbollsstrumpor och vattenflaskor samt naturligtvis matchkläder och fotbollsskor. Matcha målvaktshandskarna med favoritlagets matchtröja eller anpassa en tröja efter ditt eget namn och nummer. Se även till att välja rätt skor för din träning. adidas har fotbollsskor för både mjuka och hårda underlag.