Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

Målvakt • Handskar

(31 Produkter)

adidas målvaktshandskar

Handskar är en av de mest grundläggande utrustningen för målvakter. adidas erbjuder målvaktshandskar i olika stilar och modeller som ger dig både skydd och grepp. Målvaktshandskar behöver passa dina händer ordentligt och här hittar du storlekar för både herr, dam och barn. Varje del av adidas målvaktshandskar är specifikt anpassad för att skydda olika delar av din hand så att du kan lägga allt fokus på matchen.

Funktioner för bra målvaktshandskar

För att kunna prestera så bra som möjligt behöver du handskar med en greppande textur som hjälper dig fånga bollen istället för att låta den glida ur dina fingrar. Denna funktion uppnås genom en yta i latex eller annat material med textur på handskarnas handflata. Då du behöver kunna fånga bollen även i hög hastighet behöver du bra vaddering på handskarna för att skydda dina händer. Samtidigt vill du ha flexibilitet i dina rörelser och därför har adidas målvaktshandskar en ovansida i material som andas och ger rörelsefrihet. För en bra passform kommer handskarna med stickade och fixerande material runt vristerna för att sitta säkert på plats.

Välj rätt målvaktshandskar för ditt spel

adidas målvaktshandskar kommer i olika stilar och design. adidas Classic Pro Gloves är ett bra val för ett par ordentliga matchhandskar med både greppande latex och en skyddande vaddering på 3,5 mm. För mer spontant spel och för träning finns träningshandskarna adidas Classic Training Gloves som har en tunnare vaddering vilket ger dig mer rörelsefrihet. Målvaktshandskar från kollektionen adidas Predator har även silikondetaljer på sina handskar för bättre utboxning.

Målvaktshandskar med lagtillhörighet eller grafisk design

Om du vill uppdatera din look under match och träning kan du välja ett par målvaktshandskar som visar ditt stöd till din favoritklubb. Du hittar bland annat målvaktshandskar med Real Madrids klubbemblem. För barn kommer flera av målvaktshandskarna i färgglada och grafiska mönster för en rolig färgklick.