alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Handskar

 
[64]
Fotboll Blå PRED GL LGEFotboll Blå PRED GL LGE

PRED GL LGE

Fotboll

Golf Vit Aditech 24 HandskeGolf Vit Aditech 24 Handske

Aditech 24 Handske

Golf

Fotboll Vit COPA GL CLB JFotboll Vit COPA GL CLB J

COPA GL CLB J

Fotboll

Originals Svart HandskarOriginals Svart Handskar

Handskar

Originals

1 / 2
Sida:av 2

adidas handskar som passar vid alla tillfällen

När kylan står på är det skönt med ett par sportiga handskar som håller händerna varma under kalla dagar samtidigt som du kan använda mobilen utan att ta av dina bomullshandskar för att byta musik på träningslistan. Dock kan handskar även vara smarta att använda när du tränar på till exempel gymmet, cyklar upp för den branta uppförsbacken, vaktar målet på fotbollsplanen och för så mycket mer. Dina händer förtjänar att bli väl omhändertagna då de används till det mesta dygnet runt, investera i ett par ordentliga bomullsvantar och låt dina händer få det stöd och komfort de behöver.

Tumvantar som skyddar och behåller värmen

Att hitta en vante som passar när den är onesize kan låta omöjligt men oroa dig inte, vi har träningshandskar som är justerbara för att skapa en välanpassad passform. För att underlätta på och avtagandet har vi träningsvantar som kommer med fingeröglor. Vi vet att det är viktigt att du som målvakt har ett par ordentliga målvaktshandskar, därför har vi handskar med vadderade handflator och ventilerande och greppande kontrollpartier på handryggen så du säkert kan slänga dig efter bollen och kasta ut den långt. Vi har bland annat använt oss av URG 2.0-latex i några av våra fotbollshandskar för att förbättra greppet och ge extra dämpning när bollen kommer skjutandes i hög fart mot målet. Om du är en cyklist och behöver ett par ordentliga cykelhandskar rekommenderar vi våra fingerlösa handskar som ger dig ett bekvämt grepp uppför backen, dessutom kommer de med ventilationshål på handflatan så dina händer håller sig torra och svala. Dessutom kan du använda en praktisk del på handsken till att torka av näsan när svetten rinner. Om du väljer att investera i ett par av våra ullvantar rekommenderar vi att du matchar de tillsammans med någon av våra sportiga mössor för att hålla värmen.