alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Handskar

 
[30]
Fotboll Röd Arsenal GlovesFotboll Röd Arsenal Gloves

Arsenal Gloves

Fotboll

Herr Golf Grå Warm GlovesHerr Golf Grå Warm Gloves

Warm Gloves

Herr Golf

Ultimate Leather Glove
Tiro League Gloves
FC Bayern Gloves
Training Gloves
adidas by Stella McCartney Gloves
Fieldplayer Gloves
TR WRIST GLOVE
Tiro Pro Goalkeeper Gloves
Predator Edge Pro Gloves
Aditech 22 Glove Single
Non-Slip 22 Glove Single
Light and Comfort Glove
OD Black/Gold Hockey Glove Medium
Spain Knit Gloves
Tiro League Goalkeeper Gloves
OD Blue/White Pulse Hockey Glove Small
OD Blue/White Pulse Hockey Glove Medium
OD Black/Gold Hockey Glove Small
Tiro Gloves
AEROREADY Gloves
COLD.RDY Running Gloves
X Captain Tsubasa Goalkeeper Training Gloves
Predator Edge Training Gloves
Terrex GORE-TEX INFINIUM Gloves
Predator 20 Competition Gloves

adidas handskar som passar vid alla tillfällen

När kylan står på är det skönt med ett par sportiga handskar som håller händerna varma under kalla dagar samtidigt som du kan använda mobilen utan att ta av dina bomullshandskar för att byta musik på träningslistan. Dock kan handskar även vara smarta att använda när du tränar på till exempel gymmet, cyklar upp för den branta uppförsbacken, vaktar målet på fotbollsplanen och för så mycket mer. Dina händer förtjänar att bli väl omhändertagna då de används till det mesta dygnet runt, investera i ett par ordentliga bomullsvantar och låt dina händer få det stöd och komfort de behöver.

Tumvantar som skyddar och behåller värmen

Att hitta en vante som passar när den är onesize kan låta omöjligt men oroa dig inte, vi har träningshandskar som är justerbara för att skapa en välanpassad passform. För att underlätta på och avtagandet har vi träningsvantar som kommer med fingeröglor. Vi vet att det är viktigt att du som målvakt har ett par ordentliga målvaktshandskar, därför har vi handskar med vadderade handflator och ventilerande och greppande kontrollpartier på handryggen så du säkert kan slänga dig efter bollen och kasta ut den långt. Vi har bland annat använt oss av URG 2.0-latex i några av våra fotbollshandskar för att förbättra greppet och ge extra dämpning när bollen kommer skjutandes i hög fart mot målet. Om du är en cyklist och behöver ett par ordentliga cykelhandskar rekommenderar vi våra fingerlösa handskar som ger dig ett bekvämt grepp uppför backen, dessutom kommer de med ventilationshål på handflatan så dina händer håller sig torra och svala. Dessutom kan du använda en praktisk del på handsken till att torka av näsan när svetten rinner. Om du väljer att investera i ett par av våra ullvantar rekommenderar vi att du matchar de tillsammans med någon av våra sportiga mössor för att hålla värmen.