alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tyngdlyftningsskor

 
[12]
Var redo för gymmet med rätt träningsskor. För tyngdlyftning behöver du skor som ger dig stabilitet för rätt lyft, grepp på underlaget för säkerhet och extra stötdämpning för tunga lyft. Våra tyngdlyftningsskor är särskilt anpassade för att du ska få full kontroll under träningen och undvika skador. Gummisulor på våra tyngdlyftningsskor gör at du inte glider på underlaget och får säkert grepp, vare sig du tränar på golv eller matta. Med tyngdlyftningsskor som har mellansulor i TPU får du extra stöd vid tunga lyft medan vadderade hälkappor gör att du slipper skavsår och friktion. Ovandelar i ventilerande mesh gör att du får bra svalka i skorna medan detta även ger en mer flexibel passform runt foten. Fokusera på dina lyft med stöd ända från tårna med rätt tyngdlyftningsskor.

Satsa på ett par tyngdlyftningsskor med stödjande funktioner

När man tränar tyngdlyftning så är det otroligt viktigt att ha rätt skor på fötterna. Inte bara för att ett par bra tyngdlyftningsskor minskar risken för skador eller olyckor, du får framför allt en väldigt bra stabilitet på underlaget. Dessa skor är designade med en något högre häl vilket ger extra stöd när det väl gäller. De har en flexibel framfot och en injektionsgjuten häl som supportar dig när du lyfter vikter. Med en ovandel som är tillverkad i mesh får du en skön ventilation och en svalkande känsla. Du kan välja bland flera olika varianter och färger i det här breda sortimentet från adidas.

Ta kontrollen på mattan med adidas tyngdlyftningsskor

Få full kontroll när du utmanar dig själv och ger allt på gymmet. Med ett par tåliga tyngdlyftningsskor från adidas kan du lyfta säkert och stabilt. Kombinationen av snören och remmar vid mellanfoten ger en fixerad känsla när du lyfter. Oavsett om du är nybörjare och precis har kommit igång med tyngdlyftning eller om du är en van atlet som tränar på hög nivå så kommer du få användning för dessa sköna skor. Med en fotomslutande, vävd ovandel som är förstärkt får du extra stabilitet på mattan. Framfoten är också förstärkt för att skydda dina fötter. Dessa tyngdlyftningsskor från adidas har en mellansula i TPU som ger stöd när du lyfter tungt och har en vadderad bakfot.

Prestera på topp med adidas skor för tyngdlyftning

Med ett par rejäla viktträningsskor får du en perfekt grund att stå på och du kan känna dig tryggare när du lyfter. Dessa skor för tyngdlyftning är perfekta för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Ta med dig dessa skor till gymmet nästa gång och utmana dig själv och dina gränser.