alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herr · Tyngdlyftning · Skor

 
[8]

Att välja rätt tyngdlyftningsskor

Inom tyngdlyftning är skorna avgörande för allt från träningstekniker som basövningar till isolationsövningar. För att maximera den koncentriska fasen och ge dig stöd under den excentriska fasen behöver du pålitliga och stabila skor. Kolla in kombinationen av egenskaper som adidas erbjuder och välj de bästa tyngdlyftningsskorna för dig.

adidas tyngdlyftning skor egenskaper

När du ger dig på styrkeövningar som pulls och dips behöver du en stark mellansula för det perfekta fotstödet. Tänk dig en sko designad för tyngdlyftning med insprutad lättviktspolymer för en stark struktur. Klacken fixerar stabilt foten medan adidas mikro-justerbara Boa® Closure System skyddar foten med ett konstant grepp. För slitstark hållbarhet i gymmet har vi skapat yttersulan adiWEAR™.

De flesta tyngdlyftningsskor har en extra bred passform så att foten får rum att utvidga sig för bättre stabilitet och en mer balanserad startposition. Samtidigt är det viktigt med en nära, skön passform, och därför har nästan alla våra modeller ett strumpliknande foder. Framfoten är rustad med Flex Grooves för naturliga rörelser. Yttersulorna är täckta av ett gummimaterial som ger bra fotfäste med konstant markkontakt. Detta kallar vi för anatomiskt formade yttersulor, och de ger ett lätt grepp och stöd. Luftöppningar i yttersulan skapar ett bekvämt klimat för foten, medan remmen fixerar foten på plats.