alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Dam · Tyngdlyftning · Skor

 
[12]

Tyngdlyftarskor för damer

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer imponerar inte bara med sin stil utan är också innovativa när det gäller komfort. Tyngdlyftarskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Alla tyngdlyftarskor för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – tyngdlyftarskor för damer från adidas

Vi säljer tyngdlyftarskor tillverkade av textil.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-tyngdlyftarskor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler.

Vi testar ny teknologi som ADIWEAR i verkliga förhållanden. Vår kollektion med tyngdlyftarskor inkluderar Powerlift. Vi har tyngdlyftarskor i svart, grönt, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra tyngdlyftarskor för damer från adidas – nu är stunden inne.