alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

SL 72

 
[14]

Fortfarande på topp

Återupplev sommaren 1972, när lanseringen av SL 72 förändrade löparvärlden för alltid. SL 72 återvänder i starka färger och blandar vintagelook med modern komfort, vilket gör den till det perfekta valet för alla outfits.

En 70-talsikon som passar perfekt till vardags

Lyft din streetstil med adidas SL 72 – en tidlös klassiker återskapad för det moderna livet. SL 72 är inspirerade av den ikoniska designen från 1972 och blandar retrostil med modern komfort, vilket gör dem till det självklara valet för vardagen. Från den retroinspirerade siluetten till den avslappnade looken – varje del är skapad för att göra ett statement. adidas SL 72 hyllar sina löparrötter från 70-talet och är designade för att dominera både på banan och gatorna, och uppnå klassisk kultstatus bland Originals över hela världen.