adidas Snowboarding

Till vintern 2018/2019 släpper adidas Snowboarding en kollektion med boots och ytterkläder som fokuserar på att finjustera passform och funktion, samtidigt som märkets ikoniska stil vidareutvecklas.

TACTICAL ADV

Tillbaka och uppdaterade för en ny säsong: snowboardbootsen Tactical ADV är den senaste tolkningen av en gammal favorit. Med nya material och detaljer som ett värmeformbart Ultralon-foder, en rejäl gummiyttersula som greppar i alla riktningar och en kraftfull snörning.

PREMIERE JACKET

Jackan Premiere Riding har kommit att bli en äkta favorit tack vare dess mångsidighet och tålighet. Den har en vattentäthet upp till 10 000 mm vattenpelare och mixar ikoniskt adidas-DNA med förstklassiga material och en design som ger överlägsen funktion.

SAMBA ADV

Samba ADV är trogen sin namne och för vidare dess arv. Dessa snowboardboots har en 3D-gjuten plös som ger en passform skapad för konster och responsiv flexibilitet, för mångsidig funktionalitet.

FLANDERS BIB

Snowboardbyxor med hängslen för herr i design för förstklassig funktion, med ett fodrat, heltejpat skal som har en vattentäthet på 20 000 mm vattenpelare och parerar alla vinterväder.

LAZY MAN PANT

Komfort möter funktion i de sweatpants-inspirerade byxorna Lazy Man Pants. Skapade i ett stretchigt och lätt soft shell-material med ett vattentätt laminat med 5000 mm vattenpelare.
Den senaste kollektionen med boots och ytterkläder är resultatet som vårt team med snowboardåkare och designers tillsammans arbetat fram, med högkvalitativa produkter, grundade i adidas ikoniska arv.

ADIDAS SNOWBOARDING TEAM