alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Badkläder för barn

 
[46]
Badge of Sport Swimsuit
Badge of Sport Briefs
Solid Fitness Swimsuit
3-Stripes Swim Boxers
Classic Badge of Sport Swim Shorts
adidas x LEGO® Swim Briefs
Must Have Graphic Swim Shorts
Solid Fitness Swimsuit
3-Stripes Badbyxor
Must-Have Swimsuit
Badge of Sport Swimsuit
3-Stripes Swim Boxers
Must-Have Bikini
Athly V 3-Stripes Swimsuit
3-Stripes Bikini
adidas x Disney Muppets Swimsuit
adidas x Disney Mickey Swim Boxers
adidas x LEGO® Swimsuit
adidas x Disney Mickey Swimsuit
3-Stripes Swim Shorts
adidas x Disney Friendship Swimsuit
Must Have Graphic Swim Shorts
adidas x LEGO® Swimsuit
Colorblock Swim Shorts
Colorblock Swim Shorts
Swim Shorts
adidas x Disney Muppets Bikini
Swim Bottoms
adidas x LEGO® Bikini
3-Stripes Badbyxor
Must-Have Swimsuit
Colorblock Swim Shorts
adidas x Classic LEGO® Swimsuit
Lineage Swim Shorts
Must-Have Bikini
Boys Marvel Spider-Man Swim Briefs
adidas x Lion King Swim Trunks
adidas x Classic LEGO® Swimsuit
adidas x Classic LEGO® Shorts
Swim Briefs
Rich Mnisi Swimsuit

Låt småttingarna hålla sig aktiva med funktionella badkläder för barn

Med adidas badkläder för barn får du både bekväma och funktionella kläder som låter barnen utforska vattensporter och simning med full rörelsefrihet. adidas barnbadkläder är framtagna med högteknologiska material som håller funktion i centrum. Bland annat hittar du barnbaddräkter i klorresistenta material som Infinitex Fitness Eco. Flera av plaggen är även gjorda i ECONYL®-garn som är framställt genom att återvinna fisknät och nylonavfall, på så vis får du plagg som är både miljövänliga och praktiska. Välj mellan en stor kollektion av olika modeller och design och hitta något som passar just dig. 

Välj rätt plagg för barnsim

I adidas stora kollektion hittar du en mängd olika plagg. För både rörelsefrihet i vattnet och plagg för strandsporter finns bekväma badbyxor för baby såväl som för äldre barn. Du kan välja shorts som har kompressionspassform för säker passform vid tävlings- eller träningssim. För strandsporter som volleyboll eller surf finns shorts med mer löst sittande passform med elastisk midja som justeras med en invändig dragsko. adidas board short är även gjorda i slitstarka material för optimal hållbarhet. I kollektionen finns även baddräkter för barn med bekväma passformer och sköna, lätta material. Även dessa plagg kommer i kompressionspassform för att säkert sitta på plats oavsett om det är en onepiece eller en tvådelad baddräkt. Med adidas badkläder för barn får du hållbara, miljövänliga och funktionella plagg.

Cool och sportig design

Kläder för barnsimning kommer i både klassisk design och fräscha grafiska mönster. Välj mellan de traditionella 3-Stripes längs med plaggens sidor för en stil som aldrig går ur tiden. Du hittar även coola grafiska mönster och klara neonfärger i mängder av olika variationer så att barnen kan hitta något som passar deras egen stil. Matcha med smarta halkfria badtofflor och slides för att låta barnen vara fullt utrustade för en dag vid poolkanten eller på stranden.