alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badkläder för barn

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Låt småttingarna hålla sig aktiva med funktionella badkläder för barn

Med adidas badkläder för barn får du både bekväma och funktionella kläder som låter barnen utforska vattensporter och simning med full rörelsefrihet. adidas barnbadkläder är framtagna med högteknologiska material som håller funktion i centrum. Bland annat hittar du barnbaddräkter i klorresistenta material som Infinitex Fitness Eco. Flera av plaggen är även gjorda i ECONYL®-garn som är framställt genom att återvinna fisknät och nylonavfall, på så vis får du plagg som är både miljövänliga och praktiska. Välj mellan en stor kollektion av olika modeller och design och hitta något som passar just dig. 

Välj rätt plagg för barnsim

I adidas stora kollektion hittar du en mängd olika plagg. För både rörelsefrihet i vattnet och plagg för strandsporter finns bekväma badbyxor för baby såväl som för äldre barn. Du kan välja shorts som har kompressionspassform för säker passform vid tävlings- eller träningssim. För strandsporter som volleyboll eller surf finns shorts med mer löst sittande passform med elastisk midja som justeras med en invändig dragsko. adidas board short är även gjorda i slitstarka material för optimal hållbarhet. I kollektionen finns även baddräkter för barn med bekväma passformer och sköna, lätta material. Även dessa plagg kommer i kompressionspassform för att säkert sitta på plats oavsett om det är en onepiece eller en tvådelad baddräkt. Med adidas badkläder för barn får du hållbara, miljövänliga och funktionella plagg.

Cool och sportig design

Kläder för barnsimning kommer i både klassisk design och fräscha grafiska mönster. Välj mellan de traditionella 3-Stripes längs med plaggens sidor för en stil som aldrig går ur tiden. Du hittar även coola grafiska mönster och klara neonfärger i mängder av olika variationer så att barnen kan hitta något som passar deras egen stil. Matcha med smarta halkfria badtofflor och slides för att låta barnen vara fullt utrustade för en dag vid poolkanten eller på stranden.