alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Flickor · Hoodies

 
[99]
1 / 3
Sida:av 3

Klassiska adidas hoodies för flickor – ett bra skydd under kyliga dagar

En adidas hoodie är ett klassiskt plagg som borde ha en självklar plats i allas garderober. En huvtröja i collegetyg med adidas 3-Stripes och Trefoil som detaljer både värmer och skyddar mot kyla. adidas hoodies för flickor är tillverkade i mjukt material i bomull och återvunnen polyester. Den normala passformen balanserar mellan åtsittande och lös och de nedhasade axlarna bidrar till en avslappnad look. Där fram finns ett långt blixtlås eller en praktisk känguruficka där tillhörigheter kan förvaras. För de extra kyliga dagarna kan du investera i en modell med mysigt fleecefoder.

Huvtröjor för flickor – de perfekta basplaggen

Dessa hoodies för flickor är tidlösa och kan bäras när som helst – till exempel till skolan, på fritiden och på gympalektionen. En hoodie i klassisk adidas anda är med andra ord det ultimata basplagget att ha i garderoben. När det är kyligt ute är det skönt att slänga på sig en huvtröja i mjukt collegetyg. Luvan värmer huvudet så du håller värmen när du är ute och går. Oavsett årstid så kan du få användning för en adidas hoodie, på vintern kan du bära den under din vinterjacka och på sommaren bär du den över en skön t-shirt.

Sportiga hoodies för alla personligheter

Dessa huvtröjor för flickor är sköna att ha på sig under lediga hemmakvällar framför TV:n eller för långpromenaden på stan. Tröjorna finns i många fina varianter och färger så du enkelt ska kunna hitta något som passar din stil och personlighet. De sportiga detaljerna ger en cool look som aldrig går ur tiden. Om du någon dag inte vet vad du ska ha på dig så väljer du helt enkelt en adidas hoodie, och en sådan här hoodie för flickor är lätt att kombinera med dina vardagskläder eller träningskläder.