alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

jackor flicka

 
[78]
1 / 2
Sida:av 2

Jackor för flickor

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits för flickor får du utsökt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Våra jackor har helt rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att förverkliga din individuella potential. Våra jackor för flickor kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – jackor för flickor från adidas

Våra jackor är tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med jackkollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Graphics, Trefoil och RDY är våra mest välkända kollektioner med jackor. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra jackor är tillgängliga i rosa, vinrött, rött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan flickor skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för flickor kan bidra med det som behövs! Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt skolan. Visa din alldeles unika stil med jackor för flickor från adidas.