alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Utan en vacker planet finns det ingen vacker sport för de platser vi rör oss på.
VÅRT ÅTAGANDE
Vi omvandlar vår verksamhet för att hjälpa till att minska vår påverkan. Och vårt mål är att fortsätta utveckla nya innovationer.
Planeten är en lekplats. Det är där vi förenas, utforskar och hittar oss själva. Från första början har vi alltid funnits där för atleterna. Men nu förändrar klimatförändringarna spelreglerna. Därför måste vi finnas där för planeten också. Ja, vi vet att vi är en del av problemet. Därför flyttar vi fokus i vår verksamhet för att minska vår påverkan.
VI MÅSTE FINNAS DÄR FÖR PLANETEN
Modeindustrin fortsätter att vara en av de största källorna till koldioxidutsläpp i världen. Så vi har tagit förändringen i våra egna händer genom att tänka om kring de material vi använder. Samtidigt utvecklar vi lösningar för att öka produkternas livslängd och samarbetar med innovatörer inom branschen som delar vår ambition att stödja ett cirkulärt system. Tillsammans söker vi aktivt efter sätt att minska vårt koldioxidavtryck. Och vi ger dig en plattform för att göra skillnad med Move For The Planet. Det finns överallt. Tennisplanerna. Kusterna. Och bakgårdarna.
I över ett decennium har vi sett till att våra ansträngningar gör skillnad. Sedan 2001 har vi publicerat en årlig hållbarhetsrapport, så att du kan hålla koll på våra åtgärder. 2019 lanserade vi vår första löparsko som kan återskapas till något nytt. Sedan 2022 har vi fortsatt att stärka vår förmåga att spåra och kommunicera våra produkters koldioxidavtryck.
VÅR RESA
Vår övertygelse är att genom sport har vi kraften att förändra liv.
SE MER
2024
Sedan 2024 har vi ersatt nyproducerad polyester med återvunnen polyester där det är möjligt.
2023
Move For The Planet samlade in 1,5 miljoner euro som används till att utbilda samhällen runt om i världen om hållbarhet
2021
Tillsammans med Allbirds lanserade vi den löparsko med minst koldioxidutsläpp som vi någonsin har skapat: FUTURECRAFT.FOOTPRINT
2019
Vi lanserade FUTURECRAFT.LOOP, den första skon som kan malas ner och återskapas efter användning.
Vår resa är inte över. Vi letar fortfarande efter nya sätt att finnas där för de platser vi rör oss på. För vi är övertygade om att vi, genom sporten, har kraften att förändra liv. Utan en vacker planet finns det trots allt inget vackert spel.
VÅRA ÅTGÄRDER
Byte av material
Ett nytt perspektiv på våra materialval. Och hur vi använder dem.
LÄS MER
Längre livstid
Hitta sätt som förlänger livslängden på våra produkter och material. Så länge som möjligt.
LÄS MER
Minska miljöpåverkan
Vi är transparenta med hur vi minskar vårt totala avtryck.
LÄS MER
Move For The Planet
Allt som krävs är ett steg till. En runda, serve, backe eller hörna till kan göra skillnad.
LÄS MER
UPPTÄCK MER
VÅR ÅRSRAPPORT