alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yoga & Pilates

 
[121]
Dam Yoga Beige YogaryggsäckDam Yoga Beige Yogaryggsäck

Yogaryggsäck

Dam Yoga

1 / 3
Sida:av 3

Yoga utrustning - mjuka plagg för smidiga rörelser

Yoga är en otroligt omtyckt och populär aktivitet som både minskar stress och bygger styrka samtidigt som du håller dig i form. Efter att ha tränat regelbundet kommer du märka att du får en bättre andning och att du enklare finner ett inre lugn i vardagen. Eftersom klasserna ofta innebär mycket stretchande av kroppen är det väldigt viktigt att du har rätt kläder på dig. Mjuka kläder som tillåter maximal rörelsefrihet är A och O när det handlar om yoga.

Kläder för yoga för dig som vill hitta lugnet

Med rätt kläder kan du fokusera på det som verkligen är viktigt i livet. Bland adidas sortiment av kläder för yoga hittar du leggings, hoodies, t-shirts, sportbehåar och mycket mer. En sportbehå med lagom stöd är precis vad du behöver inför ditt nästa pass, och med en behå från adidas får du ett perfekt stöd där det behövs som mest. Justerbara axelband gör att de är anpassningsbara och du kan få ultimat komfort. Det är också skönt att ha ett par riktigt bekväma tights när du tränar yoga, och du kan välja mellan flera olika färger och modeller. Den höga midjan ger en smickrande definition och siluett och de mjuka sömmarna ger en oslagbar komfort. adidas kläder för yoga är gjorda i ventilerande material som HAPTech som låter huden andas och leder bort svett, och formen på byxorna håller även längre med sådant material. Med smarta funktioner som dessa känner du dig torr genom alla dina utmanande pass i träningslokalen.

Hitta de nödvändigaste tillbehören inför ditt nästa yogapass

Utöver kläderna för yoga kan du även gå loss bland praktiska tillbehör. Till exempel kan du investera i en tålig och fodrad väska för yogamattan. Med en sådan accessoar slipper du krångel när du ska iväg till studion eller gymmet då du bara kan rulla ihop den och lägga in den i väskan.