alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Yoga & Pilates

 
[250]
Yoga Shorts
Versatile Windbreaker
Yoga Ribbed Bodysuit
Essentials Yoga Rib Tank Top (Plus Size)
Wellbeing Training Long Sleeve Tee
AEROREADY Motion Seamless Sport Long Sleeve Tee
Yoga Training Tank Top
Yoga Training Shorts
Yoga Training Pants
Yoga Training Shorts
Yoga Training Pants
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga Studio Light-Support 3-Stripes Bra
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
CoreFlow Medium-Support Bra
adidas Yoga 4 Elements 7/8 Tights
adidas Yoga 4 Elements Studio Pocket Short Tights
Yoga Top
Fitness Mat
Premium Yoga Mat 5 mm
Fitness Mat
Steel Bottle 0.75 L
4ATHLTS Duffel Bag Large
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Yoga Essentials High-Waisted Tights
adidas Yoga Studio Flared Tights
Formotion Sculpt Tights
adidas Yoga Studio 7/8 Tights
adidas x Karlie Kloss Yoga Flow Tights
Yogastrumpor - M/L
Performance Climacool Ankle Support Large
Yogastrumpor - S/M
Key Cord
adidas Yoga Luxe Studio 7/8 Tights
adidas Liten handduk
AEROREADY Yoga Crop Tee
Yoga Training Tee
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
Formotion Sculpt Tights (Plus Size)
1 / 6
Sida:av 6

Yoga utrustning - mjuka plagg för smidiga rörelser

Yoga är en otroligt omtyckt och populär aktivitet som både minskar stress och bygger styrka samtidigt som du håller dig i form. Efter att ha tränat regelbundet kommer du märka att du får en bättre andning och att du enklare finner ett inre lugn i vardagen. Eftersom klasserna ofta innebär mycket stretchande av kroppen är det väldigt viktigt att du har rätt kläder på dig. Mjuka kläder som tillåter maximal rörelsefrihet är A och O när det handlar om yoga.

Kläder för yoga för dig som vill hitta lugnet

Med rätt kläder kan du fokusera på det som verkligen är viktigt i livet. Bland adidas sortiment av kläder för yoga hittar du leggings, hoodies, t-shirts, sportbehåar och mycket mer. En sportbehå med lagom stöd är precis vad du behöver inför ditt nästa pass, och med en behå från adidas får du ett perfekt stöd där det behövs som mest. Justerbara axelband gör att de är anpassningsbara och du kan få ultimat komfort. Det är också skönt att ha ett par riktigt bekväma tights när du tränar yoga, och du kan välja mellan flera olika färger och modeller. Den höga midjan ger en smickrande definition och siluett och de mjuka sömmarna ger en oslagbar komfort. adidas kläder för yoga är gjorda i ventilerande material som HAPTech som låter huden andas och leder bort svett, och formen på byxorna håller även längre med sådant material. Med smarta funktioner som dessa känner du dig torr genom alla dina utmanande pass i träningslokalen.

Hitta de nödvändigaste tillbehören inför ditt nästa yogapass

Utöver kläderna för yoga kan du även gå loss bland praktiska tillbehör. Till exempel kan du investera i en tålig och fodrad väska för yogamattan. Med en sådan accessoar slipper du krångel när du ska iväg till studion eller gymmet då du bara kan rulla ihop den och lägga in den i väskan.