alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sport bh:ar

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

Sport bh:ar för komfort och stabilitet

Sportbehåar är ett av de mest grundläggande plaggen i din träningsgarderob. Med bekvämligheten av en topp och stödet av en behå får du det ultimata stödet för ditt pass. Bär som topp tillsammans med tights eller som behå under dina träningskläder. adidas sport behåar är framtagna med funktion i fokus och du kan välja mellan olika nivåer av stöd beroende på vad som passar just dig och ditt användningsområde. För behåar som används som toppar kan du vilja ha mer skydd medan du behöver mindre täckande material om plagget bärs under dina träningskläder. Med innovativa material får du högpresterande plagg som låter dig hålla dig bekväm under hela passet. Här hittar du en mängd olika modeller och färger.

Stöd för din träning

Rätt sportbehå gör stor skillnad för ditt träningspass. Med en kroppsnära passform som inte begränsar dina rörelser får du ett bekvämt och tryggt stöd för träningen. Justerbara axelremmar hjälper dig få den perfekta passformen medan ventilerande paneler håller svett borta från huden. Stretchiga kompressionsmaterial är designade för att sitta åt och ge stöd utan att kännas för tighta och begränsande. Flera av adidas sportbehåar är gjorda med återvunna material som sparar på naturens resurser och minskar utsläppen. Samtidigt är materialen mjuka och behagliga för att inte orsaka skav eller irritation på huden. 

Design och stil

adidas har ett stort utbud av sportbehåar och du hittar allt från klassiska designinslag till nymodiga mönster och snitt. För en klassisk stil finns svarta sportbehåar med de karakteristiska 3-Stripes i kontrasterande vitt längs med sidorna. Du hittar även enfärgade toppar i vitt eller svart med diskreta loggor. Om du är sugen på något mer iögonfallande finns grafiska mönster och starka färger. Testa coola blixtlåsdetaljer eller kontrasterande neonfärger för en fräsch look. Matcha din sportbehå med ett par högt skurna tights eller ett par vida trackpants.