alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Axelremsväskor

 
[110]
Y-3 Svart Y-3 CROSS BODYY-3 Svart Y-3 CROSS BODY

Y-3 CROSS BODY

Y-3

Y-3 Svart Y-3 C TOTEY-3 Svart Y-3 C TOTE

Y-3 C TOTE

Y-3

Originals Multi ShopperväskaOriginals Multi Shopperväska

Shopperväska

Originals

1 / 3
Sida:av 3

Packa smart med axelremsväskor från adidas

Axelremsväskor är den bästa sortens väskor att ha när du är på språng. En liten modell rymmer det viktigaste du behöver ha med dig på stan, utflykten eller festivalen och dina saker är säkrade tack vare den praktiska stängningen med blixtlås. Väskan är tillverkad i hundra procent polyester och har en avtagbar axelrem i sadelgjordsväv som dessutom går lätt att justera till en perfekt passform. adidas har ett stort utbud av snygga axelbandsväskor för alla tillfällen i både små och stora storlekar och modeller. Dessa väskor är väldigt populära eftersom de är så stilrena, och framförallt otroligt bekväma att bära på.

En smidig axelväska från adidas rymmer det nödvändigaste

Ibland kan det kännas väldigt bökigt att behöva hålla din väska i handen när du är ute på äventyr. Men det finns en lösning - med en praktisk axelbandsväska har du händerna fria. adidas axelväskor är anpassade för att du enkelt ska kunna förvara dina saker på ett organiserat sätt. Du får lagom mycket utrymme med en väska som inte är stor och bökig. Mobil, plånbok, nycklar och vattenflaska – mycket mer behöver du inte för en natt på stan eller en utflykt i naturen. Dessa axelväskor går dessutom bra att ha när du är ute och tränar eller promenerar.

Stora axelväskor för storpackare

Om du är en överpackare som vill bära med dig hela ditt liv så kan du behöva en rejäl axelväska. Då kan du investera i en större modell eller duffelbag från adidas som påminner om en sportbag. Där får du plats med det mesta du behöver till gymmet eller när du ska ut och resa. Ombyte, snacks, necessär, en extra tröja. Bara ifall att. Med en sådan stor axelväska från adidas är du redo för vad som helst som kan hända under dagen.