alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Crop tops

 
[151]
1 / 4
Sida:av 4

Mångsidiga crop tops från adidas för en trendig vardag

En crop top kan både vara ett fashion statement och ett funktionellt plagg som tillåter dig att prestera på topp. Här finns både crop tops att ha i skolan eller på jobbet och toppar som passar bättre till träning och löpning. Gemensamt har de två plaggen att de med fördel matchas med byxor med hög midja, för en riktigt snygg siluett. De är också svala att ha på sig i sommarvärmen eller när man tränar inomhus. Oavsett om du ska till stranden eller plugget finns det en crop top som passar.

Korta toppar att komplettera sommarens garderob med

Ibland tittar man in i garderoben och det känns som att man inte har något att ta på sig, fastän det är fullt med kläder. De där dagarna när du känner dig velig kan en cropped topp vara din räddning. Du behöver inte tänka på om toppen skrynklar sig konstigt över byxlinningen, den sitter likadant oavsett vilken nederdel du väljer. Dessutom är dessa toppar nästan som en accessoar i sig. Har du tagit på dig en så har du redan tillfört en viss trendighet till din outfit. Perfekt om du har bråttom iväg men vill ha på dig kläder som gör att folk minns dig!

Korta linnen gör träningen bättre

Många kvinnor svettas mycket på ryggen när de tränar, och då kan ett kort linne vara den bästa följeslagaren. Våra cropped tops som är gjorda för träning har dessutom ofta meshpaneler och andra lösningar för att hålla dig sval och nöjd. Dessutom fungerar många även att använda utan sportbehå, vilket gör träningen ännu bekvämare då du slipper ha två lager på dig. Många av plaggen är även tillverkade av återvunna material, så du samtidigt kan känna att du gör något bra för vår fina planet!