alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrväskor rea

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Få med dig din träningsutrustning med herrväskor på rea

Förenkla din träning med en praktisk väska för att enkelt få med dig dina tillhörigheter och din träningsutrustning. adidas har fokuserat på komfort och prestation även när det kommer till sina väskor och du hittar därför en mängd högkvalitativa material och designlösningar bland herrväskor på rea. Här kan du välja mellan allt från rymliga duffelväskor i slitstarka material till ryggsäckar med sköna axelremmar och midjeväskor för småsaker och värdesaker. Väskorna kommer i adidas snygga design med klassiska Trefoil-loggor och 3-Stripes som ger dig en fräsch och sportig detalj.

Praktiska herrväskor på outlet för att underlätta för din träning

Med adidas herrväskor på outlet hittar du väskor som gör det lättare att komma iväg till gymmet. Med lättorganiserad design kan du enkelt packa ner det du behöver ha med dig medan smarta fack gör att du kan hålla koll på småsaker utan att behöva gräva i väskans botten. Separata skofack i adidas duffelväskor gör att skorna inte smutsar ner resten av din packning. Med sköna bärremmar i Vadderade material får du bekvämt med dig även tyngre packning och får lättare att motivera dig att ta dig till träningen. Du hittar även rymliga ryggsäckar bland herrväskor på rea och dessa kommer i regnskyddande och slittåligt material. Vadderade och ventilerande axelremmar gör att du slipper skav och svett även vid tung utrustning. För cykelturen eller löprundan hittar du praktiska midjeväskor med justerbara bälten för optimal passform. Dessa gör att du kan få med dig nödvändiga värdesaker som nycklar och plånbok men samtidigt kan hålla händerna fria. Designen på adidas väskor för herrar är hämtad från arkiven och du hittar flera ikoniska stilar och färgkombinationer i kollektionen. Välj bland klassiska svarta och vita väskor med kontrasterande 3-Stripes detaljer, eller satsa på djärva neonfärger för en piffig detalj till garderoben.