alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Fleecetröjor och fleecejackor

 
[96]
1 / 2
Sida:av 2

Håll dig varm i sköna fleecetröjor och fleecejackor

Något som är säkert med det svenska vädret är att vi aldrig kan vara helt säkra på hur det kommer se ut under dagen trots våra avancerade väderappar och meteorologer. När du stiger upp på morgonen ser det ut att bli en varm och solig dag, men när du väl lämnat komforten av ditt hem så ändras vädret och blir kyligt och regnigt istället. Fleecetröjor och fleecejackor kan hjälpa dig att hålla dig varm även när kylan står på, dessutom är det enkelt att ta med en fleecejacka då den inte tar upp mycket plats. Var inte bara förberedd på dagens oväntade väder utan omfamna det!

Rör dig smidigt i sköna fleecetröjor

När man tränar är det lätt att man har på sig för lite kläder för man vill kunna röra sig obehindrat. Därför har vi skapat smarta sidopaneler på några av våra fleecetröjor och fleecejackor vilket underlättar rörelserna samtidigt som du håller dig varm genom hela träningspasset. För att du ska kunna hålla dig torr har vi även inkluderat ett vattenavvisande material som är PFC-fritt i några av våra fleecetröjor och som hjälper dig genom regnet. Eller varför inte ta fram ditt inre barn och hoppa i vattenpölarna istället? För att skydda vår planet har vi även använt oss av återvunnet material som kommer bland annat från avfallet som har samlats in från stränder och kustområden innan det har nått ut till havet.

En fleecejacka som sätter stilen

Oavsett om du vill ha en enkel fleecetröja eller en jacka fodrad med fleece så finns det en som passar dig och dina behov, välj mellan olika modeller och färger. Om du är riktigt frusen rekommenderar vi att du skaffar en fleecejacka med en huva som hjälper att hålla hela din kropp varm. Använd gärna jackan ovanpå resten av dina sportkläder för att hålla dina muskler och leder varma och undvik onödiga skador.