alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Volleyboll

 
[84]
Techfit Volleyball Shorts
Primeknit Volleyball Kneepads
CrazyFlight Mid
CrazyFlight M
Ligra 7 Indoor Shoes
Marvel Avengers Thor Crazyflight Volleyball Shoes
Essentials Logo Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Rullväska Medium
Essentials Logo Bum Bag
Volleyball Shorts
Techfit Volleyball Shorts
4-Inch Camo Short Tights
CrazyFlight W
Ligra 7 Indoor Shoes
CrazyFlight Mid
Court Team Bounce Indoor Shoes
Marvel Thor Crazyflight Mid Volleyball Shoes
Court Team Bounce Indoor Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Lightweight Embroidered Baseball Cap
Forcebounce Volleyball Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Court Stabil Shoes
Forcebounce Volleyball Shoes
Adizero Fastcourt 1.5 Handball Shoes
Court Team Bounce Indoor Shoes
Essentials 3-Stripes Shoulder Bag
Crew Socks 3 Pairs
Handball Spezial Shoes
Adizero Fastcourt 1.5 Handball Shoes
Forcebounce Volleyball Shoes
Ankle Socks 3 Pairs
adidas Large handduk
Novaflight Volleyball Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Ligra 7 Indoor Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Adizero Fastcourt 1.5 Handball Shoes
Essentials Logo Shoulder Bag
1 / 2
Sida:av 2

Gör dig redo för en grym match i volleyboll

Om du älskar att spela volleyboll så vet du hur viktigt det är att ha kläder och skor som är anpassade för alla rörelser, så du enkelt kan fokusera på spelet istället för att oroa dig över om kläderna sitter som de ska. Våra volleybollkläder är lätta och fuktavledande och det finns bland annat långärmade tröjor, linnen, tights och shorts som hjälper dig och ditt team dra hem vinsten. Glöm inte bort att skaffa ordentliga volleybollskor som kan hjälpa dig att få den där extra energin du behöver för att göra ett extra högt hopp efter bollen. Inom volleyboll sitter det viktiga i detaljerna, skydda dina knän med vadderade knäskydd som kommer i olika storlekar och vadderingar i materialet EVA och som skyddar mot stötarna mot golvet. För att utnyttja dina skor fullt ut rekommenderar vi att du skaffar ett par ordentliga strumpor som ger ännu mer ventilering.

Studsa fram med fantastisk energi i nästa volleybollmatch

Om det är något som behövs när man spelar volleyboll så är det rörelsefrihet och extra energi. De flesta volleybolltröjorna kommer därför med utskärningar vid axlarna för att ge mer plats åt armrörelserna när du hoppar och kastar dig efter bollen. Våra volleybollskor kommer bland annat med Bounce i mellansulan vilket fungerar som en stötdämpande effekt och som ger mer energi i varje hopp och steg. För att dina fötter ska hålla sig svala och torra under hela matchen kommer ovandelen i mesh. Ramen på skorna kommer i EVA-material så dina fötter håller sig stabila när du hoppar i sidled och verkar även stötdämpande. Våra tights hjälper dig att hålla dig torr och kommer i en nära passform så du slipper oroa dig om de sitter på ordentligt, dessutom är linningen högre baktill för att skydda svanken. Gör dig redo för att dra hem vinsten tillsammans med ditt team!