alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyboll

 
[72]
När du spelar volleyboll är det viktigt att du känner dig helt bekväm, så att du kan fokusera på sporten utan distraktioner. Vår utrustning och kläder för volleyboll hjälper dig i varje moment.
Tennis Svart Team RullväskaTennis Svart Team Rullväska

Team Rullväska

Tennis

1 / 2
Sida:av 2

Fyll på med utrustning och kläder för volleyboll

Om du tar ditt volleybollspelande på allvar är det viktigt att ha kläder och utrustning som är särskilt designade för volleyboll. Här på adidas hittar du allt du behöver, från skor med dämpning anpassad för inomhusplaner till bekväma volleybollplagg i stretchiga material. Satsa gärna på ett par knäskydd som skyddar dig när du kastar dig efter bollen. I sortimentet hittar du även andra saker du behöver när du spelar, till exempel kepsar och vattenflaskor i stål som håller vattnet iskallt. Och för duschen efter träningen finns handdukar med adidas Trefoil-logga som absorberar vatten riktigt bra.

Volleybollkläder som ger rätt känsla

Volleyboll är en sport där allt kan avgöras på en sekund. Det betyder att det är oerhört viktigt att alla i laget har fokus från början till slut. Och när du har rätt kläder på dig blir det lättare att koncentrera dig på spelet. Våra volleybollkläder sitter tajt mot kroppen så att inget överflödigt material hindrar din rörelsefrihet. De är tillverkade i stretchigt material som känns bekvämt och gör det lätt att röra sig.

Så tar du hand om din utrustning på bästa sätt

Läs alltid på om varje produkt för att se hur du ska rengöra och sköta den. Sportskor rengörs bäst då och då med en skumrengöring som är till för skornas material och en mjuk trasa. En skodeodorant kan förebygga dålig lukt. Träningskläder bör tvättas på låg temperatur för att förhindra slitage. Låt alltid dina kläder och skor torka ordentligt efter träningen, och glöm inte att ta upp dem ur träningsväskan när du kommer hem efter ett svettigt pass. Våra träningskläder tål inte kemtvätt eller blekning, och vi rekommenderar också att du undviker att använda sköljmedel.