adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Volleyboll

 
[172]
Sale: Upp till 50 % rabatt
Storleksutbud
Pris
71 kr - 2,299 kr
712299
1 / 4
Sida:av 4

Volleyboll

Upptäck vår kollektion av volleybollprodukter för att få så bra spel som möjligt. adidas volleybollkläder är framtagna för att vara både lätta och fuktavledande så att du kan fokusera på spelet. Du hittar allt från långärmade tröjor till linnen och shorts som är anpassade efter sporten och ger dig störst chans att dominera på planen. Välj även mellan flera av adidas volleybollskor som ger dig både stabilitet och möjlighet till snabba rörelser.

Välj rätt volleybollkläder

Våra kläder för volleyboll är framtagna i högteknologiska material som maximerar din prestation under matchen. Med det snabbtorkande jerseymaterialet Climalite får du plagg som är både lätta och fuktavledande under svettiga matcher. Volleybollkläderna är framtagna för att flexa med dina rörelser och samtidigt ge skydd även när du hoppar eller sträcker dig efter bollen. Flera av våra både långärmade och kortärmade volleybolltröjor har utskärningar vid axlarna för att ge mer plats för armrörelser så att plaggen inte förhindrar ditt spel. Våra volleybollshorts har ventilerade meshlinning och kompressionspassform för att följa kroppen så bra som möjligt under spelet.

adidas volleybollskor

adidas volleybollskor är lätta vilket är en förutsättning för att du ska kunna prestera på volleybollplanen med snabba rörelser, hopp och kast efter bollen. Med flexibelt Bounce i mellansulan får du en stötdämpande effekt och ovandelar i mesh ger dig ventilering för fötterna. Greppande gummisulor på våra volleybollskor gör att du får grepp på inomhusplanen.

Glöm inte att ha rätt tillbehör för matchen

Detaljerna ska inte glömmas bort då dessa kan vara avgörande när du spelar volleyboll. Med vadderade knäskydd som har flera olika densiteter i materialet EVA skyddar du dig mot stötar mot golvet. Även rätt strumpor som ger ventilering och avlastning är avgörande för spelet. Med halkfritt garn och Techfit som ger stöd till fotvalv och anklar får du ökad stabilitet och grepp i skorna.