alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Landhockey

 
[52]
Design 2 Move Climacool Shorts
Hockey Youngstar Shoes
Adipower Field Hockey 2.1 Shoes
Fabela Rise Shoes
Flexcloud 2.1 Field Hockey Shoes
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Rullväska Medium
Baseball Cap
Baseball Cap
Baseball 3-Stripes Twill Cap
adidas Large handduk
Baseball 3-Stripes Twill Cap
AEROREADY 3-Stripes Baseball Cap
adidas Liten handduk
AEROREADY 3-Stripes Baseball Cap
Flexcloud 2.1 Field Hockey Shoes
Fabela X Empower Shoes
Hockey Fabela Zone Shoes
Hockey Lux 2.2S Boots
Fabela X Empower Shoes
VS.6 Black/Gold Backpack
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Sleeve
VS.6 Black/Gold Stick Sleeve
VS.6 Black/Gold Holdall Bag
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Bag
VS.6 Black/Gold Hockey Stick Bag
OD Blue/White Pulse Hockey Glove Medium
OD Black/Gold Hockey Glove Medium
Fabela.8 Blue Tint Hockey Stick 93 cm
Chaosfury.7 Gold/Black Hockey Stick 93 cm
Estro.9 Black/Gold Hockey Stick 93 cm
Youngstar.9 White/Green Hockey Stick 81 cm
Fabela.5 Blue/White Hockey Stick 93 cm
ChaosfuryKroma.1 Gold/Black Hockey Stick 93 cm
Chaosfury.5 Gold/Black Hockey Stick 93 cm
Adigrip Tape
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Adi Zeem Three-Pack
VS2 Stick Bag
VS2 Stick Bag
Adi Zeem Three-Pack
Fabela .5 Hockey Stick
Chaos-Fury .5 Hockey Stick
1 / 2
Sida:av 2

Allt du behöver för landhockey

Är det dags att möta motståndarna i en tuff match? Oroa dig inte, med rätt utrustning och energi kommer du vara vinnaren innan matchen ens har startat. Vi har landhockeyklubbor, kläder, skor och andra accessoarer som kan hjälpa dig bli den bästa landhockey spelaren. Det är dags för dig att ta hem matchen tillsammans med ditt lag, kör på den rätta klubban för din position för att få ut det mesta av den. Om du är mittfältare bör du skaffa en klubba i karbonskaft med böjning på mitten som tillåter maximal kraft och snabba rörelser. För anfallare däremot rekommenderar vi en klubba med låg böjning som ger dig grym bollkontroll vid dribblingarna. Det är dags att ditt lag vinner, gör dig redo för flera kraftfulla skott!

Ta dig an matchen med adidas landhockey

Gör dig redo att sicksacka förbi motspelarna när du greppat bollen med klubban. För att hålla dina leder varma rekommenderar vi att du slänger på dig någon av våra tracksuits över dina matchkläder. När värmen stiger passar ett par ventilerande shorts med fukt- och värmehantering utmärkt. Meshinfällningarna och det ventilerande materialet hjälper till att hålla dig torr och sval, om det inte är tillräckligt kan du matcha shortsen tillsammans med ett linne och ett svettband. Det bästa är att du kan spela med gott samvete då vi försöker till största möjliga utsträckning använda oss av återvunna och organiska material. Skydda dina ben under matchens gång med ett par benskydd, och när du svettats och vill tvätta benskydden tar du enkelt av fodret. Benskydden är tillverkade i tåligt TPU-skal. Våra landhockeyskor är speciellt framtagna för landhockey och har ett förstärkt folieöverdrag som ger skydd mot vatten och bollstötar. Dessutom kommer de med en gummiyttersula som ökar greppet och gör dig mer stabil. För att minska stötarna har vi inkluderat en mellansula i bland annat EVA-material.