adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Hockey · Landhockey

 
[83]
1 / 2
Sida:av 2

adidas landhockey

Prestera ditt allra bästa med adidas landhockeyprodukter. Vare sig du letar efter rätt klubba för matchen, skor som ger dig stöd och grepp på underlaget eller träningskläder hittar du dessa här. Med adidas landhockeykläder får du högteknologiska material som gör att du kan tänja dina gränser och slå nya rekord. Med adidas landhockeyskor får du både stötdämpning och extra flexibilitet i dina steg. Skor och kläder kommer i klassiska sportstilar med kännetecken som 3-Stripes eller Trefoil-loggan för en tidlös look.

adidas klubbor för landhockey

Välj rätt klubba för din position på planen. För mittfältare finns landhockeyklubbor med karbonskaft för maximal kraft och böjning på mitten för snabba rörelser. Med en yta i Touch Compound får du bättre kontroll och precision vid bollkontakt. För anfallare är en låg böjning på klubban bättre för optimal bollkontroll vid dribblingar. Den låga böjningen är även perfekt för kraftfulla skott.

Högpresterande material för träningen

Kläder från adidas landhockey kommer i material som låter dig prestera på din allra högsta nivå. Med plagg i adidas Climacool får du ventilation och svettavledning vilket gör att du håller dig sval och torr under matchen. För uppvärmningen hittar du tracksuits och träningsjackor som lätt dras på över träningskläderna och som ger dig en skön och varm känsla innan du är redo för match.

Välj rätt sko för optimal prestation

Skor från adidas landhockey ger dig möjlighet att röra dig snabbt på planen men samtidigt få bra grepp på underlaget. Landhockeyskorna adidas FlexCloud har en robust design med en ventilerande ovandel i mesh. Yttersulan i Traxion ger stöd och grepp åt rörelser som snabbt ändrar riktning. Skorna kommer med adidas klassiska 3-Stripes längs med sidan och en stötdämpande mellansula i Cloudfoam. Med tåhättan i gummi skyddar du dessutom fötterna under matchen. Även landhockeyskorna adidas Adipower ger dig responsiv dämpning och grepp på underlaget tack vare dobbdesignen på yttersulan.