alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ADIDAS PADEL

Gör det bästa av varje slag med fräscha rackets och accessoarer för alla nivåer.

Padel

 
[218]
Tennis Beige Tour Racket BagTennis Beige Tour Racket Bag

Tour Racket Bag

Tennis

Tennis Röd Tour Racket BagTennis Röd Tour Racket Bag

Tour Racket Bag

Tennis

Tennis Blå Drive 3.1 RacketTennis Blå Drive 3.1 Racket

Drive 3.1 Racket

Tennis

Tennis Röd RX 100 RacketTennis Röd RX 100 Racket

RX 100 Racket

Tennis

Tennis Svart Weekend Bag 2.0Tennis Svart Weekend Bag 2.0

Weekend Bag 2.0

Tennis

1 / 5
Sida:av 5

Tillbehör och kläder för padel på topp

Oavsett träningsform har adidas de tillbehör och kläder som du behöver för att optimera ditt spel. Med högteknologiska material och design får du produkter som är specifikt anpassade efter din sport och som ger dig maximal komfort. Genom att få rätt stöd och bekvämlighet slipper du justera passform på kläderna eller distraheras av obekväma material och skav under ditt spel. Detta låter dig istället fokusera fullt ut på träningen eller sporten. Med adidas tillbehör och kläder för padel kan du optimera ditt spel med en snygg sportstil som låter dig glänsa på planen.

adidas padelracket och andra tillbehör

Bland adidas tillbehör för padeltennis hittar du racket som ger dig kontroll över bollen. Genom att tillverka racketen i lätt material kan du styra bollen under spelet utan att trötta ut dig. Trots lättheten är adidas racket för padel starka vilket ger dig möjlighet för kraftfulla slag och extra spinn på bollen. Med jämn balans ligger denna racket bekvämt i handen. Ett annat användbart tillbehör är adidas lätta sportglasögon som sitter bekvämt på plats under matchen. Glasögonen skyddar ögonen samtidigt som den lätta passformen gör att du glömmer att du har dem på dig. Med ett flexibelt glas i bågform slipper du glasögon som förhindrar synen, och justerbara nässadlar gör att du kan få den perfekta passformen för just ditt spel.

Plagg för skön och sval träning

I adidas kollektion av kläder för padeltennis hittar du svala t-shirts med bekväm passform. Med ordentligt med stretch och utrymme för axlar och armar får du full rörelsefrihet för armarna under spelet. Materialen för dessa t-shirts är gjorda med fuktavledande funktion för att svett ska ledas bort från kroppen. Du hittar även t-shirts snabbtorkande material för att du ska känna dig torr och sval under träningen. adidas t-shirts kommer i snygga dämpade färger med detaljer som adidas Badge of Sport och 3-Stripes.