alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Simning för alla

adidas x SOUL CAP:s nya samarbete med badmössor tar hand om stort hår

Simning

 
[463]
two people sat down in black hoodies laughing

Simning för alla

Som barn trodde SOUL CAP-grundarna Michael och Toks att simning inte var något för dem eller för någon som såg ut som dem. De är redo att förändra detta för nästa generation. SOUL CAP är ett badklädesmärke som ger människor självförtroende att äntligen dyka ner i bassängen. Och adidas är stolta över att samarbeta med dem.
Natureef Graphic Swimsuit
Adicolor Classics Primeblue Swimsuit
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Classic-Length Solid Swim Shorts
Classic-Length 3-Stripes Swim Shorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Short Length Solid Swim Shorts
Mid 3-Stripes Swim Boxers
Classic-Length Solid Swim Shorts
Classic Length 3-Stripes Swim Shorts
SH3.RO Solid Swimsuit
Classic 3-Stripes Swimsuit
Tape Swimsuit
3-Stripes Long Sleeve Swim Top
SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit
Iconisea Premium Swimsuit
Positivisea Classic Length Graphic Board Shorts
Positivisea Swim Long Sleeve Top
Short Length Melting Salt Reversible CLX Swim Shorts
Adilette Comfort Slides
Adilette Shower Slides
Adilette Aqua Slides
Adilette Shower Slides
Colorblock Swim Boxers
Short Length Solid Swim Shorts
Classic-Length 3-Stripes Swim Shorts
Classic 3-Stripes Swim Shorts
Colorblock Swim Boxers
Very Short Length Colour Maze CLX Swim Shorts
Solid Badbyxor
Short Length Solid Swim Shorts
Mid 3-Stripes Swimsuit
3-Stripes Long Sleeve Swim Top
Thebe Magugu Swimsuit (Plus Size)
Colorblock Swimsuit
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Positivisea 3-Stripes Graphic Swimsuit (Plus Size)
SH3.RO Big Logo Swimsuit
Beach Bikini
Athly V 3-Stripes Swimsuit
3-Stripes Bikini
Colorblock 3-Stripes Swimsuit
Badge of Sport Briefs
1 / 10
Sida:av 10

SOM FISKEN I VATTNET MED ADIDAS SIMNING

Oavsett vilken nivå du utövar simsport på kommer du både att se ut och känna dig som ett proffs med simkläder från adidas simning. Alla plagg är utformade att minimera motståndet i vattnet samtidigt som de maximerar din komfort. Är du ute efter att sätta nya rekord, hålla uppe din kondition eller stärka din kropp? Det spelar ingen roll varför du hoppar i vattnet, med badkläder från adidas simning kommer du att maximera din prestation varje gång!

NÅGOT FÖR ALLA

adidas simning är inte bara för utövare av simsport, utan för alla badentusiaster. Med baddräkter, bikinis och badbyxor i alla storlekar, och mängder av modeller, finns något skönt att bada i även för den som bara vill leka eller koppla av en stund. Glöm inte att plocka upp ett par sköna badtofflor så att du inte halkar när du hänger vid poolen eller bränner fötterna i den varma sanden på stranden. Även andra badtillbehör som handdukar, badrockar och simglasögon hittar du här. Kort och gott, ska du av någon anledning ner till vattnet så har du hamnat rätt!

TA HAND OM DINA PLAGG

När du kommer hem från poolen, sjön eller havet är det viktigt att du sköljer ur dina badkläder för att få bort klor, salt eller annat som de kan ta skada av. Häng sedan upp plaggen på tork innan de ska tvättas. När det är dags för tvätt bör du använda skonsamt tvättmedel och skippa sköljmedel för att värna om både kläderna och miljön. Tvätta gärna i låga temperaturer och lufttorka plaggen istället för att torktumla dem. Tar du hand om dina kläder från adidas simning på rätt sätt så håller de i många år.