alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vita skor

 
[1087]
Stan Smith Shoes
Stan Smith Shoes
Samba Vegan Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Superstar Shoes
Stan Smith Shoes
Stan Smith Shoes
Astir Shoes
YEEZY BOOST 380 ADULTS
Astir Shoes
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap Shoes
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Shoes
Nizza Platform Shoes
Forum Low Shoes
Forum Bold Shoes
Astir Shoes
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Shoes
Forum Bold Shoes
Forum Low Shoes
Forum 84 Low Shoes
Astir Shoes
Advantage Lifestyle Court Two Hook-and-Loop Shoes
Advantage Base Court Lifestyle Shoes
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Shoes
Forum Low CL Shoes
Superstar Shoes
NY 90 Shoes
Superstar Shoes
Grand Court Lifestyle Tennis Lace-Up Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
Forum Mid Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Superstar Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Forum 84 Low Shoes
Stan Smith Shoes
Adilette Shower Slides
OZWEEGO Shoes
Grand Court Lifestyle Lace Tennis Shoes
Tennis Hu Shoes
Run 80s Shoes

Vita skor från adidas för en fräsch och klassisk look

Ett par vita skor är en bas i varje garderob och en stil som aldrig går ur tiden. I adidas kollektion hittar du hundratals modeller att välja mellan med allt från tennisskor till träningsskor som passar för gymmet. Ett par vita adidasskor är även en klassisk vardagsstil som ger en fräsch finish till varje look. Att ha rätt skor är A och O när det kommer till träning och därför har adidas tagit fram sina modeller specifikt för olika sporter och användningsområden. Med högteknologiska material och funktionell design får du ett par skor som både håller stil och komfort samt ökar din prestationsförmåga. 

Rätt vita skor från adidas för träningen

Med rätt skor optimerar du din träning för att få ut så mycket som möjligt av passet. Dessutom är rätt skor viktiga för att skydda dina fötter och anklar. I adidas kollektion hittar du vita skor för en mängd olika sporter. Bland annat finns skor specifikt framtagna för sporter som tennis, basket och löpning. Du hittar även vita stövlar för utomhusbruk under kalla vinterdagar samt snygga sneakers till vardagsanvändning. Högteknologiska material ger dig extra stötdämpning, stöd och stabilitet för anklarna samt energiåtergivande respons med extra fjädring i stegen. Du hittar skor med optimalt grepp på ojämna underlag samt skor som passar när du behöver lätta steg. 

Fräsch look för alla åldrar

Ett par vita skor ger en fräsch och klassisk look både under träningen och till vardags. Med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes längs med sidorna får du en tidlös och klassisk sko. adidas skor kommer i modeller för alla åldrar och även de allra minsta kan dra nytta av de stabiliserande och bekväma sportskorna. Matcha med adidas praktiska träningskläder för en look som ger dig en snygg och funktionell träningsstil eller bär med dina vardagsplagg för en sportig touch.