alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vita skor

 
[1213]

Vita skor från adidas för en fräsch och klassisk look

Ett par vita skor är en bas i varje garderob och en stil som aldrig går ur tiden. I adidas kollektion hittar du hundratals modeller att välja mellan med allt från tennisskor till träningsskor som passar för gymmet. Ett par vita adidasskor är även en klassisk vardagsstil som ger en fräsch finish till varje look. Att ha rätt skor är A och O när det kommer till träning och därför har adidas tagit fram sina modeller specifikt för olika sporter och användningsområden. Med högteknologiska material och funktionell design får du ett par skor som både håller stil och komfort samt ökar din prestationsförmåga. 

Rätt vita skor från adidas för träningen

Med rätt skor optimerar du din träning för att få ut så mycket som möjligt av passet. Dessutom är rätt skor viktiga för att skydda dina fötter och anklar. I adidas kollektion hittar du vita skor för en mängd olika sporter. Bland annat finns skor specifikt framtagna för sporter som tennis, basket och löpning. Du hittar även vita stövlar för utomhusbruk under kalla vinterdagar samt snygga sneakers till vardagsanvändning. Högteknologiska material ger dig extra stötdämpning, stöd och stabilitet för anklarna samt energiåtergivande respons med extra fjädring i stegen. Du hittar skor med optimalt grepp på ojämna underlag samt skor som passar när du behöver lätta steg. 

Fräsch look för alla åldrar

Ett par vita skor ger en fräsch och klassisk look både under träningen och till vardags. Med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes längs med sidorna får du en tidlös och klassisk sko. adidas skor kommer i modeller för alla åldrar och även de allra minsta kan dra nytta av de stabiliserande och bekväma sportskorna. Matcha med adidas praktiska träningskläder för en look som ger dig en snygg och funktionell träningsstil eller bär med dina vardagsplagg för en sportig touch.