alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Magväskor

 
[45]
Fotboll Svart AFCxIW WAISTBAGFotboll Svart AFCxIW WAISTBAG

AFCxIW WAISTBAG

Fotboll

Dam Originals Blå WAISTBAGDam Originals Blå WAISTBAG

WAISTBAG

Dam Originals

Magväskor för att hålla koll på småsakerna i retrostil

Med en praktisk magväska får du den ultimata accessoaren när du är på språng. Med adidas fanny pack kan du hålla koll på dina värdesaker samtidigt som du kan hålla händerna fria och slippa tänka på att släpa omkring på en axelväska. adidas magväskor är gjorda i slitstarka material med justerbara remmar som gör att du kan variera hur du bär väskorna. Hos adidas är funktion och rörelsefrihet alltid i centrum när det kommer till design och du kan därför räkna med lättburna fanny packs som bekvämt sitter på plats både till vardags och under träning.

Underlätta träningen med adidas midjeväska 

Med en adidas magväska får du inte bara en praktisk accessoar till vardagen, detta tillbehör kan även underlätta din träning. I kollektionen hittar du väskor som är specifikt framtagna för sporter som löpning och cykling, och med sina lätta material och justerbara remmar för precis passform kommer magväskorna inte vara i vägen under dina träningspass. Små innerfickor i mesh gör att du enkelt håller koll på småsakerna. Detta gör att du bekvämt kan bära med dig värdesaker utan att behöva förlita dig på klädernas fickor. Vissa av väskorna har även särskilda fack för att kunna ta med vattenflaskor för längre pass. Variera mellan att bära runt midjan eller över axeln.

Snygg retrostil

Magväskan är en snygg accessoar till din outfit och ger dig en sportig retrostil. Du hittar en mängd olika utformningar på detta tillbehör, välj mellan minimalistiska väskor med kontrasterande adidaslogga i svart och vitt eller diskreta varianter i monokroma färger. Du hittar både rektangulära och runda väskor och färger i allt från pastell till neon och grafiska mönster. För träning passar det bäst med lätta och små väskor medan en sightseeingdag under semestern kanske kräver en lite rymligare modell. Med slitstarka nylonmaterial är produkten hållbar och bekväm att bära runt på under längre dagar.