alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Magväskor

 
[47]
Löpning Svart Running BeltLöpning Svart Running Belt

Running Belt

Löpning

Y-3 Waistbag
Y-3 Waistbag
Badge of Sport Waist Bag
Classic Future Icon 3-Stripes Waist Bag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
Classic Essential Waist Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
Karlie Kloss Run Belt
adidas x LEGO® Tech Pack Crossover Bag
ID Tech Designed for Training Waist Bag
Parley Ocean Plastic Waist Bag
adidas by Stella McCartney Run Belt
Adicolor Waist Bag
Waist Bag
Adicolor Waist Bag
Running Waist Bag
RYV CHEST RIG
R.Y.V. Waist Bag
Young Z Waist Bag
adidas Adventure Waist Bag Small
adidas x Classic LEGO® Waist Bag
Waist Bag
Adicolor Archive Waist Bag
Waist Bag
Running Gear Waist Bag
adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
Essentials Logo Shoulder Bag
adidas by Stella McCartney Run Belt
Arsenal FC x adidas by Stella McCartney Convertible Bum Bag
FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag
Daily Waist Bag
adidas by Stella McCartney Bum Bag
Tailored for Her Sport to Street Training Waist Bag
Beyond Fashion Sport to Street Training Crossbody Bag
Waist Bag
adidas x Classic LEGO® Waist Bag
Adicolor Branded Webbing Waist Bag
adidas Sport Casual Crossbody Bag
Adicolor Branded Webbing Waist Bag
adidas Adventure Waist Bag Small
Graphic Waist Bag
Adicolor Branded Webbing Waist Bag

Magväskor för att hålla koll på småsakerna i retrostil

Med en praktisk magväska får du den ultimata accessoaren när du är på språng. Med adidas fanny pack kan du hålla koll på dina värdesaker samtidigt som du kan hålla händerna fria och slippa tänka på att släpa omkring på en axelväska. adidas magväskor är gjorda i slitstarka material med justerbara remmar som gör att du kan variera hur du bär väskorna. Hos adidas är funktion och rörelsefrihet alltid i centrum när det kommer till design och du kan därför räkna med lättburna fanny packs som bekvämt sitter på plats både till vardags och under träning.

Underlätta träningen med adidas midjeväska 

Med en adidas magväska får du inte bara en praktisk accessoar till vardagen, detta tillbehör kan även underlätta din träning. I kollektionen hittar du väskor som är specifikt framtagna för sporter som löpning och cykling, och med sina lätta material och justerbara remmar för precis passform kommer magväskorna inte vara i vägen under dina träningspass. Små innerfickor i mesh gör att du enkelt håller koll på småsakerna. Detta gör att du bekvämt kan bära med dig värdesaker utan att behöva förlita dig på klädernas fickor. Vissa av väskorna har även särskilda fack för att kunna ta med vattenflaskor för längre pass. Variera mellan att bära runt midjan eller över axeln.

Snygg retrostil

Magväskan är en snygg accessoar till din outfit och ger dig en sportig retrostil. Du hittar en mängd olika utformningar på detta tillbehör, välj mellan minimalistiska väskor med kontrasterande adidaslogga i svart och vitt eller diskreta varianter i monokroma färger. Du hittar både rektangulära och runda väskor och färger i allt från pastell till neon och grafiska mönster. För träning passar det bäst med lätta och små väskor medan en sightseeingdag under semestern kanske kräver en lite rymligare modell. Med slitstarka nylonmaterial är produkten hållbar och bekväm att bära runt på under längre dagar.