alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träningsställ för barn rea

 
[159]
Equipment Hoodie
Adicolor SST Track Pants
Core 18 Träningsbyxor
Tiro 19 Uppvärmningsjacka
adidas Originals x Kevin Lyons Crew Set
Must Haves 3-Stripes Pants
Camo SST Pants
Adicolor Hoodie Set
Disney Mickey and Friends SST Set
3-Stripes Team Primegreen Track Suit
Camo SST Set
adidas x Classic LEGO® Track Suit
Adicolor Full-Zip Hoodie Set
Track Suit
adidas x Classic LEGO® Track Suit
B FI W FZ HD
3-Stripes Team Track Suit
adidas Essentials Logo Sweatshirt and Pants (Gender Neutral)
Hooded Track Suit
adidas x LEGO® VIDIYO™ Tracksuit
Adicolor Track Suit
3-Stripes Track Suit
Adicolor SST Track Jacket
3-Stripes Track Suit
Adicolor Track Top
Linear Hoodie
Condivo Warm Top
adidas x Disney Mickey Mouse Cover-Up
Stadium Full-Zip Hoodie
3-Stripes Team Track Suit
Adicolor Track Suit
3-Stripes Doubleknit Full-Zip Hoodie
Essentials Linear Hoodie
Must Haves Hoodie
Condivo 20 Presentation Jacket
Badge of Sport Cotton Track Suit
Adicolor Track Suit
adidas x Classic LEGO® Track Suit
Adicolor Track Suit
Stadium Full-Zip Hoodie
3-Stripes Full-Zip Hoodie
XFG AEROREADY Track Suit
Adicolor Track Suit
1 / 4
Sida:av 4

Uppmuntra barnen till aktivitet med vår träningsställ för barn-rea

Något av det viktigaste vi vuxna kan göra för de små är att lära dem hur viktigt det är att röra på sig. På vår träningsställ för barn-rea hittar du mängder av snygga träningskläder i barnstorlekar. Här finns något för alla små personligheter, från tuffa outfits till gulliga som får alla att le. En del av kläderna på rea är gjorda av återvunnen polyester som tillverkas av plast som plockats i havsområden, och andra av premiumbomull. Vi samarbetar med Better Cotton Initiative som verkar för en hållbar bomullsodling så du kan köpa bomull med gott samvete till dina barn.

Träningsställ för barn-outlet för vardag och träning

Med några snygga träningsoveraller har ditt barn alltid något att ha på sig. Det här är mångsidiga kläder som passar till det mesta i vardagen. Till skolan, gymnastiken och fotbollsträningen – reavarorna på vår träningsställ för barn-outlet funkar till det mesta. Och för lata lovdagar finns det knappast bättre kläder att koppla av i. Deras lösa passform och mjuka tyg gör att reavarorna sitter perfekt och inte hindrar barnen från lek och rörelse.

Så vårdar du träningsställen på rabatt på rätt sätt

För att kläderna du köper bland våra träningsställ för barn på rea ska hålla sig fina riktigt länge är det viktigt att du tar hand om dem. Läs alltid instruktionerna på tvättetiketten för dina specifika plagg. Generellt är det bäst att tvätta kläderna på erbjudande på låg temperatur, ofta max 40 grader. För det mesta bör du undvika sköljmedel och att torka kläderna i torktumlare, då det sliter på dem. Om barnet råkar få fläckar på kläderna bör du ta hand om dem direkt med lämpligt fläckborttagningsmedel, tvätta sedan plagget direkt i tvättmaskin. Var noga med att bara tvätta träningsställen med liknande färger för att undvika att något färgar av sig.