alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnjackor

 
[55]
1 / 2
Sida:av 2

Snygga och klassiska barnjackor från adidas

I det här breda sortimentet kan du hitta fina barnjackor för alla tillfällen och väderlekar. En vindjacka är skön att gömma sig i under blåsiga dagar. En sådan sportig jacka står emot vind och hård blåst samtidigt som den är vattenavvisande. En fotbollsinspirerad variant med minimalistisk design ger en moderiktig look och en klassisk träningsjacka med de ikoniska 3-Stripes på ärmarna är ett säkert kort som aldrig slår fel. En sådan jacka är bekväm att träna i eftersom den leder bort svett och ger mycket hög rörelsefrihet. Fotbollsjackan har stretchpaneler på armbågarna och på sidorna, och det finns många olika färger att välja bland – enfärgade och diskreta eller färgstarka jackor med coola mönster.

Vardagliga träningsjackor för aktiva barn

Barn med mycket energi behöver kläder de kan röra sig obehindrat i. adidas jackor för barn är tillverkade i väldigt stretchigt material och är designade för obegränsat med spring och bus. För äldre barn finns moderiktiga jackor med snygga detaljer och loggor och snygga baseballjackor med ledig passform. Den klassiska adidasjackan med 3-Stripes är populär bland vuxna såväl bland de yngsta. adidas träningskläder för barn har sköna passformer som sitter perfekt utan att smita åt eller vara i vägen. Därför passar de perfekt för händelserika skoldagar, roliga utflykter och tuffa träningspass.

Praktiska jackor för stora och små barn

adidas jackor för barn har många smarta funktioner såsom fickor och anpassningsbara huvor. De står emot vind och fukt och tål att användas säsong efter säsong. Oavsett vädret eller hur vardagen ser ut kan du garanterat hitta en barnjacka som passar i det här sortimentet. För varma dagar kan du välja en tunnare variant och för kyliga dagar finns det vadderade modeller med avtagbar huva som värmer skönt. En sådan jacka är tillverkad i slätväv i hundra procent återvunnen polyester.