alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrshorts rea

 
[116]
1 / 3
Sida:av 3

Krossa dina rekord med våra herrshorts på rea

När du tränar är det viktigt att dina kläder håller för påfrestningen. Våra herrshorts på rea är slittåliga och ventilerande så du kan fokusera på träningen och inte på vad du har på dig. Det spelar ingen roll om du vill ha ett par shorts som får dig att sticka ut i mängden tack vare en kul färg eller mönster, eller om du vill kunna susa förbi helt obemärkt i löpspåret i ett par enfärgade, stilrena shorts – bland våra herrshorts på rea finns det något för alla tillfällen. Det finns också shorts för många olika sorters sporter, till exempel fotboll, löpning och basket. Alla våra reavaror är unika på något sätt, men det de har gemensamt är att de är högpresterande, precis som du.

Fynda miljövänliga plagg på vår herrshorts-outlet

Förutom att våra shorts är riktigt snygga och praktiska så är det ytterligare en sak som får dem att verkligen vara ett bra val, och det är att de är gjorda av miljövänliga material. Vi har till exempel många reavaror på vår herrshorts-outlet som är gjorda av återvunnen polyester. Detta material tillverkas av plast som man har samlat in ifrån strandremsor och kustområden och därför räddat från att hamna i haven. Därför motverkar det ett av våra största miljöproblem. Materialet är perfekt att träna i då det blir väldigt fuktavledande och svalt, något som verkligen passar i just shorts. Om du vill satsa på ett par i bomull kan det vara trevligt att känna till att vi samarbetar med Better Cotton Initiative som är en organisation som verkar för mer hållbar bomullsodling i världen, och det är något som vi är väldigt stolta över. Så när du köper ett par herrshorts på erbjudande från oss så vet du att du kan ha gott samvete.