alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts för herrar

 
[475]
1 / 10
Sida:av 10

Håll dig sval under träningspasset i ett par shorts för herrar

Att överhettas under ett träningspass är aldrig skönt, därför passar ett par shorts för herrar utmärkt för att undvika det året runt. Det bästa är att våra shorts för herrar kommer i flera olika modeller, mönster, färger och material så du kan använda ett par som uppfyller dina krav på träningspasset, eller varför inte för vardagens alla ärenden och äventyr. Känn den härliga streetfyllda sportvibben i ett par av våra adidas shorts för herrar och utmana dig själv till att vara en bättre version än vad du var igår.

adidas herrshorts för vilodagen eller det intensiva träningspasset

Ta på dig ett par sköna shorts för herrar med de klassiska 3-Stripes eller varför inte en Trefoil logga som visar upp en stolt adidasstil. Om du känner att du vill ha en vilodag mellan dina pass rekommenderar vi ett par adidas herrshorts i skönt collegetyg som kommer i en normal passform och har en perfekt balans mellan åtsittande och löst. För att du enkelt ska kunna förvara dina värdesaker under träningspasset kommer de flesta av våra adidas herrshorts med fickor. Vi använder oss bland annat av tåligt interlockmaterial och AEROREADY-material som håller dig sval och torr när temperaturen stiger. Om du behöver röra dig mycket under träningspasset har vi shorts skapade med ergonomiska sömmar som ger dig större rörelsefrihet under ditt träningspass. För oss är det viktigt att ta hand om naturen och människorna runtomkring oss och därför försöker vi använda oss av återvunnet material, bland annat nylonavfall från stränderna och kustområden men även ett samarbete med Better Cotton Initiative för bättre bomullsproduktion i världen. Är du en person som vill smälta in i omgivningen eller är du en person som vill sticka ut från mängden? Oavsett vad så har vi ett par adidas shorts för män som förstärker känslan du försöker förmedla genom de olika färgerna och mönstren som shortsen kommer i.