alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Chinos och byxor för herrar

 
[590]
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Ultimate365 Tapered Pants
R.Y.V. Chino Pants
Entrada 22 Training Pants
Designed for Gameday Pants
Ultimate365 Tapered Pants
Ultimate365 Tapered Pants
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
CAMO SWTPNT
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Tiro 21 Training Pants
Tiro Essential Pants
Entrada 22 Training Pants
Ultimate365 Tapered Pants
Track Pants
Adicolor 3-Stripes Cargo Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Pants
Graphics Camo Nylon Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Ultimate365 Tapered Pants
Tiro Track Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Adicolor Classics SST High-Shine Track Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Graphics Mellow Ride Club Beckenbauer Track Pants
Wales Bonner Track Pants
Designed for Gameday Pants
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Designed for Gameday Pants
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes Pants
Terrex Liteflex Hiking Pants
Classic Sport Uniform Cargo Pants
AEROREADY Designed for Movement Training Pants
Manchester United DNA 3-Stripes Pants
Tiro 21 Track Pants
Techfit Training 3/4 Tights
Own the Run Colorblock Pants
Condivo 22 Training Pants
Essentials Fleece Tapered Cuff Logo Pants
Studio Lounge Fleece 7/8 Pants
Tiro Track Pants
1 / 13

Byxor för herrar - snygga kläder för träning och vardagsbruk

Vare sig det handlar om en joggingrunda ute i spåret, sköna överdragsbyxor till och från gymmet eller ett par chinos för herrar med fokus på rörelsefrihet till golfrundan, behöver du byxor som håller måttet. I adidas sortiment av byxor för herrar hittar du alternativ som sätter rörelse i fokus. Här finns byxor med fuktavledande material som håller dig torr vid regniga träningspass, modeller med avsmalnande ben som underlättar vid sporter som kräver mycket bollkontakt likt fotboll, samt byxor med ventilerande mesh som låter kroppen andas under svettiga rundor på gymmet, och självklart mycket mer. Herrbyxorna i adidas sortimentet kommer i flera olika storlekar och färger, både diskreta basfärger och mer kontraststarka alternativ. Beroende på vad som föredras hittar du även byxor för herrar i ledig, normal och mer slimmad passform, perfekt för dig som lever en aktiv livsstil eller föredrar en sportig vardagslook.    

Stilrena och komfortabla herrbyxor från adidas

Ett par byxor framtagna specifikt för aktivitet och rörelse låter dig fokusera fullt ut på träning. För dig som föredrar utomhusträning oavsett väder finns modeller med silikonband på linningens insida, vilket håller byxorna på plats under explosiva rörelser, samt träningsbyxor med fuktavledande material och vattentålig finish som håller dig torr trots regn eller snöfall. adidas försöker dessutom begränsa slöseriet med jordens resurser och onödigt avfall. Därför är ett stort antal träningsbyxor tillverkade av återvunnen plast och polyester.

Kläder för alla väder

I utbudet hittar du allt från träningsbyxor med klassisk 3-Stripes design till sportiga chinos, tillämpade för löparen såväl som skogsvandraren. För dig som letar efter överdragsbyxor till och från gymmet hittar du snygga träningsställ i ledig passform som enkelt går att dra på sig. Fotbollsfantasten hittar mjuka träningsbyxor med fuktabsorberande material och avsmalnande ben. adidas har byxor och träningskläder för alla tillfällen, förgyll vardagen eller nå drömresultatet med ett par sköna träningsbyxor från adidas.