alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Jackor för herrar

 
[586]

BACK-TO-SCHOOL-REA

30 % rabatt på ordinarie pris och 20 % extra rabatt på utvalda produkter i vår outlet. Använd koden ”SCHOOL”
Originals Svart Track JacketOriginals Svart Track Jacket

Track Jacket

Originals

Varilite Hybrid Jacket
Terrex GORE-TEX Paclite Rain Jacket
Varilite Hooded Down Jacket
Terrex Multi Primegreen Hybrid Insulated Jacket
TERREX XPLORIC RAIN.RDY CITY JACKET
Essentials Insulated Hooded Jacket
Essentials Down Vest
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen Two-Layer Rain Jacket
Varilite Hybrid Jacket
TERREX XPLORIC RAIN.RDY CITY JACKET
3-Stripes SDP Badge of Sport Jacket
Padded Hooded Puffer Jacket
Terrex Utilitas Rain Jacket
Terrex Agravic 2.5-Layer Rain Jacket
Utilitas RAIN.RDY Anorak
Essentials Down Parka
Terrex CT MYSHELTER RAIN.RDY Jacket
Traveer Insulated Jacket
Terrex MYSHELTER GORE-TEX Rain Jacket
Traveer Insulated Jacket
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Own the Run Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Top
Entrada 22 Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Tiro 21 Track Jacket
adidas Adventure Squamish 93 Loop Windbreaker
Arsenal Condivo Anthem Jacket
Tiro 21 Track Jacket
Skateboarding Firebird Track Jacket (Könsneutral)
Arsenal Travel Jacket
Manchester United Condivo 22 All-Weather Jacket
Tiro 21 Track Jacket
Tiro 21 Track Jacket
Tiro Track Jacket
Woven SST Anorak
Tiro Track Jacket
Terrex Hike Half-Zip Fleece
1 / 13

Håll dig aktiv med jackor för herrar

Är det ens möjligt att ha för många herrjackor? Att bo i Sverige kan ibland innebära att alla fyra årstiderna dyker upp på en och samma dag, vilket innebär att man behöver en herrjacka för olika väderförhållanden, blåst, snö, regn och sol. Vi tycker det är viktigt att du aldrig behöver välja mellan komfort och stil och har därför tillverkat våra jackor för herrar så de kommer i flera olika stilar, mönster och färger så där finns en som passar din unika stil. Gör dig redo för att slå ditt nya personbästa utan att vika dig för vädret!

adidas jackor för herrar för alla väder

Oavsett om du behöver herrjackor för att hejda blåsten, kyliga sommarnätter, de kalla vinterdagarna eller för att hålla muskler och leder varma före, under och efter träningspasset finns en som passar dina specifika behov. Modebranschen påverkar ofta miljön negativt, därför har vi valt att ta ansvar och använder oss av bland annat organisk bomull och återvunnen polyester för att minska avfall och ta hänsyn till naturens resurser. En jacka är oftast skön och praktisk, dock kan den vara jobbig när man pendlar eller shoppar och upplever växlande temperaturer. Därför har vi valt att utveckla ventilerande och elastiska bärremmar på några av våra jackor för herrar som tillåter dig att bära den som en ryggsäck när den inte behöver användas en liten stund.

Jackor för herrar håller dig streetsmart

Det är dags att sluta använda ursäkten att vädret inte tillåter dig att gå ut och istället börja klä dig ordentligt och utmana dig själv. Om du är frusen, ta på dig varma vadderade kläder som håller dig torr och varm och matcha tillsammans med en mysig träningsoverall och ett par kängor. När det är en varm och skön sommardag och du har lust att spendera hela dagen utomhus kan det alltid vara bra att ha med sig en lättare jacka då kvällarna tenderar att bli lite kyligare när solen börjat gå ner.