alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart jacka herr

 
[147]
1 / 4
Sida:av 4

Svarta jackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra jackor har rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att förverkliga din egen potential. Med dessa svarta jackor för herrar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – svarta jackor för herrar från adidas

Våra jackor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med jackor från märken som Athletics, TERREX och Originals. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur.

Med teknologier som GORE-TEX och PERTEX är du rustad för alla situationer. CLIMASTORM, COLD.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med jackor inkluderar Response, VRCT och Injection Pack. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Atleter vet hur de små sakerna bestämmer om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få optimalt stöd på vägen mot nästa mål. 3-Stripes är alltid rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring. Visa din alldeles egna stil med svarta jackor för herrar från adidas.