alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Skateskor

 
[84]
Originals Vit Nora SkorOriginals Vit Nora Skor

Nora Skor

Originals

1 / 2
Sida:av 2

adidas skateskor är tillverkade med de senaste teknologierna

Du som skejtar vet hur viktigt det är med ett par rejäla och hållbara skor för skateboarding. De behöver ett antal funktioner: de måste vara extra tåliga för allt slitage som de får stå ut med, och dessutom sitta bekvämt och vara stabila på foten. Det vet skateproffsen också, därför har några av dem samarbetat med adidas för att skapa de mest optimala skorna för skateboarding. Här kan du botanisera bland adidas skateskor som är tillverkade med de senaste teknologierna.

Få mer kontroll med dessa skateboardskor

Med denna moderna teknologi håller skateskorna bättre och du kan ha dem längre utan att de slits onödigt mycket. Perfekt för dig som är en aktiv åkare. Med en extra dämpning i dessa adidas skateskor får du bra och säkert skydd för fötter och knän när du landar. Du får också en ultimat passform som gör dig fullt utrustad för ett imponerande fotarbete och snygga tricks. Eftersom skorna för skateboarding sitter så bra på foten kan du nu lättare än någonsin kontrollera små rörelser. Dessa skor är inte bara högklassiska när det gäller komfort och säkerhet, de är också väldigt stilrena. Med detaljer som 3-Stripes och fina färger samlar du extra stilpoäng och kan enkelt skapa en snygg outfit tillsammans med adidas kläder för skateboarding.

Längre livslängd och säkrare åkning med dessa skateskor

En stötdämpning i absorberande Adiprene+ ger väldigt bra dämpning i hälen. Du landar därför mjukare och kan undvika skador som lätt kan uppstå med fel sorts skor. Med ADITUFF™ får skorna en längre livslängd och optimal slittålighet. Många av skorna i det här utbudet är tillverkade i samarbete med internationella skateproffs, så du kan känna dig säker på att få den absolut bästa kvalitén du kan få i en skatesko, och dessutom vara snygg i dem.