alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Skateskor

 
[64]
Puig Shoes
FA Experiment 2 Shoes
Forum 84 Low ADV Shoes
Busenitz Vulc 2.0 Shoes
VL Court Lifestyle Skateboarding Suede Shoes
Campus ADV Shoes
3MC Vulc Shoes
Busenitz Vulc II Shoes
Busenitz Vulc 2.0 Shoes
3MC Vulc Shoes
Busenitz Vulc 2.0 Shoes
Matchbreak Super Shoes
Campus ADV Shoes
Tyshawn Shoes
Tyshawn Shoes
Busenitz Pro Shoes
Busenitz Vintage Shoes
Matchbreak Super Shoes
Campus ADV X Sanbongi Shoes
3MC Vulc Shoes
Matchbreak Super Shoes
Forum 84 Low ADV Shoes
Puig Indoor Shoes
3MC Vulc Shoes
Busenitz Shoes
Puig Indoor Shoes
Tyshawn Low Shoes
Superstar ADV Shoes
Shmoofoil Slides
Puig Indoor Shoes
Nizza Hi ADV Shoes
Gazelle ADV Shoes
Puig Shoes
Nizza Hi ADV Shoes
Puig Shoes
Superstar ADV Shoes
Shmoofoil Slides
Copa Nationale Shoes
Tyshawn Low Shoes
Delpala Shoes
VULCRAID3R Skateboarding Shoes
FARM Rio x Vulc Raid3R Lifestyle Skateboarding Logo Branding Shoes
Futurevulc Lifestyle Skateboarding Shoes
1 / 2
Sida:av 2

adidas skateskor är tillverkade med de senaste teknologierna

Du som skejtar vet hur viktigt det är med ett par rejäla och hållbara skor för skateboarding. De behöver ett antal funktioner: de måste vara extra tåliga för allt slitage som de får stå ut med, och dessutom sitta bekvämt och vara stabila på foten. Det vet skateproffsen också, därför har några av dem samarbetat med adidas för att skapa de mest optimala skorna för skateboarding. Här kan du botanisera bland adidas skateskor som är tillverkade med de senaste teknologierna.

Få mer kontroll med dessa skateboardskor

Med denna moderna teknologi håller skateskorna bättre och du kan ha dem längre utan att de slits onödigt mycket. Perfekt för dig som är en aktiv åkare. Med en extra dämpning i dessa adidas skateskor får du bra och säkert skydd för fötter och knän när du landar. Du får också en ultimat passform som gör dig fullt utrustad för ett imponerande fotarbete och snygga tricks. Eftersom skorna för skateboarding sitter så bra på foten kan du nu lättare än någonsin kontrollera små rörelser. Dessa skor är inte bara högklassiska när det gäller komfort och säkerhet, de är också väldigt stilrena. Med detaljer som 3-Stripes och fina färger samlar du extra stilpoäng och kan enkelt skapa en snygg outfit tillsammans med adidas kläder för skateboarding.

Längre livslängd och säkrare åkning med dessa skateskor

En stötdämpning i absorberande Adiprene+ ger väldigt bra dämpning i hälen. Du landar därför mjukare och kan undvika skador som lätt kan uppstå med fel sorts skor. Med ADITUFF™ får skorna en längre livslängd och optimal slittålighet. Många av skorna i det här utbudet är tillverkade i samarbete med internationella skateproffs, så du kan känna dig säker på att få den absolut bästa kvalitén du kan få i en skatesko, och dessutom vara snygg i dem.