adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Skateboarding · Skor

 
[87]
1 / 2
Sida:av 2

adidas skateboardskor

Skateboardskor behöver ha extra tålighet för den extrema nötning som de utsätts för i sporten. adidas har därför tagit fram teknologi som ökar skons livslängd och gör skon mer hållbar både för gatans underlag och för skateboarden. adidas skateboardskor har även tagit hänsyn till de hårda landningarna och gett skorna extra dämpning för att lindra både fötter och knän. Med en förbättrad passform är du även fullt utrustad för att kunna kontrollera små rörelser och förbättra ditt fotarbete för dina trick.

Särskild teknologi utvecklad för skate

adidas har utvecklat flera teknologier specifikt för skate för att du ska kunna prestera på din allra högsta nivå. Med GEOFIT™ förbättras passformen på skon såväl som komforten genom att lägga till extra vaddering på anatomiskt korrekta delar av skon. Detta ger dig en känsla av ökad säkerhet och stabilitet för förbättrad balans och kontroll. Den ökade responsen och rörelsekontrollen är en favorit bland proffs som Dennis Busenitz och Mark Suciu och finns därför i deras skor adidas Busenitz och adidas Suciu ADV. adidas skateboardskor har även den absorberande stötdämpningen Adiprene+ som ger extra dämpning i skons häl. Detta gör landningarna mjukare och skyddar både fötter och knän mot stötarna. För att skydda skorna mot den nötning som ofta snabbt påverkar skon har adidas använt ADITUFF™ för att öka skons livslängd.

Skor för både säkerhet och experiment

Bland adidas skateboardskor hittar du flera olika modeller och samarbeten med skateproffs. Testa adidas Busenitz Vulc för en extra greppande sula och stabil passform i mjuk mocka. Skon har GEOFIT™ för en känsla av ökad kontroll över skon och kommer med de klassiska adidas 3-Stripes längs med sidorna. För en sko som andas och har extra ventilation kan du prova proffset Lucas Puigs sko adidas Lucas Premiere. Denna sko har ett tåparti i ADITUFF™ för optimal slitstyrka.