alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjackor och kappor

 
[30]

Håll dig aktiv i kylan med vinterjackor och kappor

Håll dig varm under kyliga dagar med adidas vinterjackor. Plagg från adidas har funktion och rörelsefrihet i fokus så du kan vara säker på att en kappa från kollektionen håller dig både varm och i rörelse. adidas använder en mängd olika högteknologiska material för att skapa plagg som låter dig prestera på topp. Bland vinterjackor och kappor hittar du bland annat vattenavvisande material som håller dig torr samt lätt isolering som låter även tunnare material hålla dig varm. Syntetisolering som PrimaLoft® eller HyperDRY™ isolering med gåsdun håller dig varm även under de allra kallaste dagarna.

Välj rätt vinterjacka

Välj rätt bland den stora kollektionen av vinterjackor och kappor. För löprundor i rusk och skur hittar du vida regnjackor som ger dig både rörelsefrihet och skydd. Med reflekterande detaljer och smarta lösningar som invändiga fickor med utgång för hörlurar är du redo för löprundan oavsett väder. För vardagsanvändning under vinterns allra kallaste dagar är en mysig dunparka att rekommendera. Med lätt isolering slipper du känna tyngden av en varm jacka och med vattenavvisande DWR-överdrag klarar dunjackan både regn och snö. För ett enkelt plagg att dra på över andra kläder för ökat skydd mot väder hittar du vida parkas som är lätta att dra på och av. Med tekniskt material som innehåller lager av ventilerande membran håller du dig torr samtidigt som du inte blir svettig under lagren. 

Matcha med varma skor 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vinterkappa bör du se till att matcha den med ett par varma skor för att hålla dig bekväm. adidas har en stor kollektion av vinterboots och regntåliga sneakers som passar utmärkt till en adidas vinterjacka. Missa inte heller det stora utbudet av accessoarer som mössor, handskar och halsdukar som gör stor skillnad under kalla och regniga dagar.