alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rockar och jackor för herr

 
[35]

Värmande och sportiga rockar och jackor för herr

När kylan står på och sängen känns ännu skönare än vanligt kan det vara bra med en varm jacka som håller uppe din kroppstemperatur när det är dags att gå ut. Vädret viker sig aldrig för dig och därför bör du heller aldrig vika dig för vädret. Oavsett om du behöver varmare herrjackor mot vinterns kalla dagar eller för att skydda dig mot vinden så finns där någon som passar dina personliga behov. Ta på dig en varm och skön rock för herrar och gör dig redo för dagens alla utmaningar, oavsett om det bara är en tur till jobbet eller till träningslokalen.

Välisolerade rockar för herrar

När kylan står på kommer även ibland det envisa regnet eller snön som genast gör allt vått, därför har vi herrjackor som kommer med en vattenavvisande ytbehandling eller vattentätt RAIN.RDY material. Om du tycker om att resa runt kollektivt i stan och lätt blir varm kan det vara skönt med en jacka som inte bara håller dig torr från regnet men som också är enkel att packa ner. Vi har herrjackor med justerbara och avtagbara bärremmar som är perfekta för urbana pendlare. Om mörkret står på har vi även inkluderat reflekterande detaljer så du enkelt kan synas. För personer som är riktigt frusna har vi längre isolerande parkas för herrar med huva som hjälper till att förbättra värmen ytterligare.

Herrparkas gör dig stilren dygnet runt

Du bör aldrig behöva välja mellan komfort och stil, därför kommer våra herrparkas med både och, så du kan känna dig lika snygg på väg till gymmet såväl som jobbet. Om det är riktigt kallt ute fungerar det utmärkt att dra på en tjockare tröja eller huvtröja under jackan för att ge lite extra lager och undvika kylan ytterligare. Matcha gärna tillsammans med dina vardagskläder eller något av våra sportigare alternativ som garanterat förvandlar dig till en sportkung.