alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tankinis og badbyxor

 
[115]
1 / 3
Sida:av 3

Baddräkter i klorresistent material för en aktiv livsstil

Att vissa badkläder inte alls tål klorerat vatten särskilt bra är inget man ska behöva oroa sig över. Det är därför adidas har tagit fram ett klorresistent material som gör att din baddräkt inte slits när du simmar i bassäng, nämligen Infinitex Fitness Eco. Ett extra plus i kanten är att detta material är gjort av återvunna fisknät samt annat nylonavfall. Snacka om att känna sig som fisken i vattnet! Att använda badkläder som är tillverkade av återvunnet material är verkligen en bra insats för miljön.  

Simma och njut av strandlivet i baddräkter från adidas

Oavsett om du ska hänga på stranden här hemma i Sverige eller planerar att åka utomlands så har adidas många fina baddräkter att välja mellan, som exempelvis tankinis. Dessa är bra alternativ till bikinis eftersom det är lättare att röra sig i dem. Perfekt om du spelar volleyboll, strandtennis eller bara leker med barnen i vattnet. Du kan röra dig fritt utan att oroa dig för att adidas badkläder sitter fel eller glider av. För alla kvinnor som är aktiva är en baddräkt ett måste. Särskilt om du gillar att simma i bassäng är denna det bästa plagget att ha på sig. Den tillåter dig att röra dig obehindrat och fokusera på att simma snabbt eller långt, i stället för hur du ser ut.

Det är enkelt att ta hand om adidas badkläder

För att din baddräkt ska hålla länge behöver du veta hur du ska sköta om den. Det allra bästa är att skölja ur den med rent vatten direkt efter att du har badat klart, gärna med ett milt tvättmedel. Var noga med att låta den torka ordentligt när du använt den. Tvätta den med avigsidan ut på 30 grader och undvik sköljmedel för bästa resultat och livslängd. Låt lufttorka.