alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tankinis og badbyxor

 
[81]
Iconisea Premium Swimsuit
Melting Salt Swimsuit
Solid Small Logo Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Logo Graphic Swimsuit
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Big Logo Swimsuit
3-Stripes Graphic Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit
Big Logo Swimsuit
Positivisea 3-Stripes Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Badge of Sport Swimsuit
Big Logo Swimsuit
3 Bar Logo Swimsuit
Big Bars Logo Swimsuit
Positivisea 3-Stripes Graphic Swimsuit (Plus Size)
3 Bar Logo Swimsuit
Thebe Magugu Swimsuit (Plus Size)
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Positivisea 3-Stripes Swimsuit
3-Stripes Swim Pants
Iconisea 3-Stripes Swimsuit
Classic 3-Stripes Swimsuit
SH3.RO Classic 3-Stripes Swimsuit
Logo Graphic Swimsuit
Colorblock 3-Stripes Swimsuit
Positivisea Print Swimsuit
Thin Straps Branded Swimsuit
3 Bar Logo Print Swimsuit
Big Logo Swimsuit
Mid 3-Stripes Swimsuit
Colorblock Swimsuit
Marvel Black Panther Swimsuit
Must-Have Swimsuit
Thebe Magugu Swimsuit
Parley Swimsuit
Colorblock Swimsuit
Melbourne Print 3-Stripes Swimsuit
Adizero XX Open-Back Swimsuit
SH3.RO Solid Swimsuit
Badge of Sport Swimsuit
1 / 2
Sida:av 2

Baddräkter i klorresistent material för en aktiv livsstil

Att vissa badkläder inte alls tål klorerat vatten särskilt bra är inget man ska behöva oroa sig över. Det är därför adidas har tagit fram ett klorresistent material som gör att din baddräkt inte slits när du simmar i bassäng, nämligen Infinitex Fitness Eco. Ett extra plus i kanten är att detta material är gjort av återvunna fisknät samt annat nylonavfall. Snacka om att känna sig som fisken i vattnet! Att använda badkläder som är tillverkade av återvunnet material är verkligen en bra insats för miljön.  

Simma och njut av strandlivet i baddräkter från adidas

Oavsett om du ska hänga på stranden här hemma i Sverige eller planerar att åka utomlands så har adidas många fina baddräkter att välja mellan, som exempelvis tankinis. Dessa är bra alternativ till bikinis eftersom det är lättare att röra sig i dem. Perfekt om du spelar volleyboll, strandtennis eller bara leker med barnen i vattnet. Du kan röra dig fritt utan att oroa dig för att adidas badkläder sitter fel eller glider av. För alla kvinnor som är aktiva är en baddräkt ett måste. Särskilt om du gillar att simma i bassäng är denna det bästa plagget att ha på sig. Den tillåter dig att röra dig obehindrat och fokusera på att simma snabbt eller långt, i stället för hur du ser ut.

Det är enkelt att ta hand om adidas badkläder

För att din baddräkt ska hålla länge behöver du veta hur du ska sköta om den. Det allra bästa är att skölja ur den med rent vatten direkt efter att du har badat klart, gärna med ett milt tvättmedel. Var noga med att låta den torka ordentligt när du använt den. Tvätta den med avigsidan ut på 30 grader och undvik sköljmedel för bästa resultat och livslängd. Låt lufttorka.