alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor

 
[395]
Med adidas högteknologiska löparskor kan du prestera ännu bättre under träningen. Med rätt skor får du både komfort och stöd för dina rörelser för att kunna optimera dina rörelser.
1 / 9
Sida:av 9

Löparskor med de allra senaste teknologierna

I adidas kollektion av skor för löpning hittar du både löparskor för damer och löparskor för herrar. Här hittar du klassisk adidas design som svarta skor med kontrasterande vita 3-Stripes och vita sulor. Du hittar även nya färgkombinationer och stilar som skor i pastellfärger eller med mönstrade ovandelar. Med dessa ikoniska silhuetter får du en legendarisk look för att hålla stilen under träningen.

Anpassade sneakers för olika träningsformer

Genom att välja ett par adidas löparskor som passar för just din typ av träning kan du maximera dina rörelser och få ut så mycket som möjligt av ditt pass. Här hittar du bland annat löparskor för vinter som har grövre sulor som greppar på hala och blöta underlag. Du hittar även löparskor med lätta ovandelar i textil som både leder bort fukt från huden för att fötterna ska hållas torra, men även stabiliserar foten med en fixerad känsla. Med denna stabila passform får du både lätta och säkra steg. Med extra Boost-stötdämpning i sulan som har en energiåtergivande effekt får du både extra fjädring i stegen samt stötdämpning som skyddar knän och anklar.

Skön passform för bekväma steg

För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina skor är det viktigt att du väljer rätt skor för din löpning. Det finns till exempel modeller som är särskilt anpassade för löpning på löpband, track och i terräng. Här hittar du även löparskor för barn så även de yngsta atleterna kan dra nytta av adidas teknologier. I de allra minsta storlekarna hittar du slip on-modeller och kardborreknäppning för att skorna lätt ska kunna tas på och av. Matcha med adidas sportstrumpor för att få så bra passform som möjligt.