alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tennisskor

 
[162]
1 / 4
Sida:av 4

Tennisskor med oslagbar slitstyrka och komfort

Här hittar du klassiska tennisskor som erbjuder allt du kan önska dig av ett par skor för tennis. De är tillverkade med de senaste teknologierna inom idrottsvetenskap och du kan därför lita på att du får den allra högsta kvaliteten med adidas tennisskor. När det gäller kläder för tennis så är det väldigt viktigt att du kan röra dig ordentligt och att du är redo för snabba vändningar och plötsliga stopp. Dessa tennisskor är stadiga och stöttande samtidigt som de håller bra för tuffa matcher och träningspass. Men det är inte bara vana spelare som älskar dessa skor - för många fritidsspelare är dessa skor vardagsfavoriter i garderoben. Med andra ord är ett par tennisskor mycket användbara eftersom de funkar till vardagliga kläder lika bra som till träningskläderna.

Få bättre kontroll och fokus med adidas tennisskor

Med adidas skor för tennis kan du få bättre kontroll än någonsin innan. Ett par bra skor för tennis är helt enkelt avgörande på planen. Ett par utan snören ger dig ett invändigt system som gör det smidigt att röra dig. Yttersulan är tillverkad i gummi och i tårna finns ett förstärkt parti som tål slitage och håller för häftiga rörelser.

Tennisskor för både barn och vuxna

Ett par klassiska tennisskor med snörning och detaljer med adidas 3-Stripes är ett säkert kort för alla tennisspelare med höga standarder och stora målsättningar. Med rätt par skor kan du behålla fokus på spelet och du slipper störas av illasittande kläder. Ovandelen är tillverkad i mesh som ventilerar och sluter om foten på ett skönt sätt. Du får ett garanterat stöd i varje steg samtidigt som huden får andas. För de yngsta tennisspelarna finns söta skor med fina mönster och tryck. Dessa tennisskor för barn passar även för att användas i vardagen eftersom de är så bekväma och stilrena.