alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniskläder för barn

 
[27]
Att en ung tennisspelare kan prestera minst lika bra, om inte bättre än en vuxen är något vi vet och är varför vi satsat på att skapa tenniskläder för barn som är inspirerade av vuxnas kläder.

Praktiska och stilrena tenniskläder för barn

När du spelar tennis är det den mentala biten som räknas mest, men med ett par ordentliga tennisskor samt kläder blir det genast lite lättare. Ditt barn kämpar upp och ner på tennisbanan efter tennisbollen och som tur är har vi tenniskläder för barn som passar för den minsta tennisspelaren med stora drömmar. Tenniskläder för barn kommer med de klassiska 3-Stripes eller Trefoil-loggan samt med flera olika färger och mönster så ditt barn kan visa den unika person hen är. Kläderna är inspirerade efter tenniskläder för vuxna och har i stället designats för att passa den unga tennisspelaren så att hen kan prestera minst lika bra, om inte bättre.

Smarta material i adidas tenniskläder för barn

adidas tenniskläder för barn är tillverkade i speciella material för att hålla borta svett och undvika att de fastnar på kroppen. De är bland annat tillverkade i det fuktabsorberande och ventilerande tyget AEROREADY eller HEAT.RDY och du hittar shorts, kjolar, linnen och t-shirtar i olika färger. Om ditt barn vill köpa en kjol eller klänning kan det vara en bra idé att köpa till innertights om de inte redan ingår i priset. Tights fungerar även bra att använda under shortsen vid kyligare dagar. Barnen är vår framtid och har inspirerat oss till att tillverka tenniskläder för barn i mer naturvänliga material från bland annat återvunnen polyester, som bland annat kommer från fisknät som samlats in vid kustområden.

Barntenniskläder passar till det mesta

Då tenniskläderna för barn är stilrena går de även bra att använda till vardags. Ibland har vi även utförsäljning på vissa tenniskläder för barn och har du tur hittar du ditt barns favoritplagg till ett billigare pris. Köp gärna till accessoarer som kan underlätta spelandet som en keps som skyddar mot de starka solstrålarna, eller ett svettband om solen skiner för att undvika svett eller hår i ansiktet. Ordentliga barntenniskläder hjälper ditt barn fokusera på det hen är bäst på – tennisen!