alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

tenniskläder barn

 
[19]

Tenniskläder för barn

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för barn får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Tenniskläder från adidas sitter perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Alla tenniskläder för barn från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – tenniskläder för barn från adidas

Idag uppnår du målen med råge – oavsett om du tränar eller tävlar i tennis: .

Våra tenniskläder har tillverkats av polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material när vi tillverkar våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med tenniskläder från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMALITE och HEAT.RDY. Du hittar tenniskläder i kollektionerna Mygame, Clima och RDY. Våra tenniskläder är tillgängliga i blått, svart, rött och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för barn kan ge det lilla extra! Visa din alldeles unika stil med tenniskläder för barn från adidas.