alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barn · Tennis

 
[36]

Rolig tennis för barn med bekväma kläder och skor

Låt även de allra minsta få känna på hur det är att prestera på topp med kläder och skor från adidas. Även i adidas juniorkollektioner hittar du högkvalitativa material som låter barnen både hålla sig bekväma och prova på nya sporter. adidas har tagit fram sina kollektioner för specifika sporter och aktiviteter för att du ska få så passande plagg som möjligt. Detta gäller även för plagg och skor i juniorstorlekar. Låt de små testa på rolig tennis för barn med rätt utrustning från adidas. Du hittar plagg som ger barnen rörelsefrihet på banan och skor som tillåter snabba vändningar och riktningsändringar.

Snygga och stabila skor för barntennis

adidas har en lång tradition av att skapa ikoniska tennisskor som används av professionella spelare för både träning och match. Du hittar ett flertal av adidas originalmodeller på tennisskor i barnstorlekar. adidas skor i kollektionen för tennis för barn ger både stabilitet och snabbhet ute på planen. I tennis behöver du kunna reagera snabbt och därför ha skor som är flexibla och kan ändra riktning på banan. Samtidigt behövs stabilitet för dessa rörelser, en kombination som du hittar i adidas tennisskor. Skorna kommer i både klassiska vita färger och även färgkombinationer i pastell eller neonfärg. 

Bekväma kläder för barntennis

Tennis för barn kräver kläder som ger stor rörelsefrihet ute på planen. I adidas kollektion av juniorkläder hittar du både tennisklänningar, kjolar och shorts som lämpar sig för sporten. adidas plagg kommer i ett flertal olika färger och modeller men du ser klassiska designinslag gå igen även i juniorkollektionerna. Bland annat hittar du t-shirts med adidas logga på bröstet samt shorts med 3-Stripes längs med sidorna. Utrusta även barnen med tillbehör som isolerande vattenflaskor med adidas logga samt kepsar och skärmmössor som förhindrar störande solstrålar under spelet.