alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barnfotboll

 
[469]

När ditt barn ser ut som ett proffs, känner hen sig som ett proffs. Med bekväma skor, favoritlagets emblem och sportiga tillbehör för barnfotboll blir träningarna roligare och matcherna mer spännande.

Manchester United 22/23 Away Jersey
Milano 16 Socks 1 Pair
Arsenal 22/23 Away Jersey
Tiro 21 Training Pants
Arsenal 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Home Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Arsenal 22/23 Away Shorts
Al Rihla Training Ball
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Tiro 21 Windbreaker
Tiro 21 Track Pants
Tiro Essentials Shorts
Argentina 22 Home Jersey
Tiro 21 Track Jacket
Sereno Track Suit
Tiro 21 Windbreaker
Manchester United 22/23 Away Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
Tiro 21 Training Pants
Al Rihla League Junior 290 Ball
Real Madrid Condivo 22 Training Top
FC Bayern 22/23 Third Jersey
Arsenal 22/23 Home Mini Kit
Al Rihla League Ball
Predator Edge Training Gloves
Juventus 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Shorts
Entrada 22 Training Top
Tiro Club Ball
Tiro 21 Track Jacket
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Tiro Club Goalkeeper Gloves
Tiro Club Ball
Tiro Essentials Jersey
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
Arsenal Condivo 22 Training Jersey
Al Rihla Training Hologram Foil Ball
Manchester United Pre-Match Jersey
X Speedportal.3 Soft Ground Boots
1 / 10
Sida:av 10

Här finns allt du behöver för barnfotboll och träning

Första fotbollsträningen är ett stort ögonblick i många barns liv. Äntligen får de testa på att vara precis som sina hjältar, och när du ger dem fotbollskläder och skor som är precis som plaggen de sett favoritlaget bära på TV får de ännu större lust att ge sig ut på planen. I vårt sortiment av produkter för barnfotboll finns allt från proffsiga fotbollsställ till häftiga bollar, allt för att inspirera ditt barn att röra på sig, förbättra sina färdigheter och hitta vänner för livet i laget.

Upptäck fotbollsprodukter för barn som maxar träningen

Barnfotboll är inte en lika allvarlig sak som fotboll för vuxna – det viktigaste är att barnen rör på sig och har kul tillsammans, men det betyder inte att utrustningen inte spelar någon roll. Bland våra fotbollsprodukter för barn hittar du många saker som kan underlätta träningen och till och med förebygga skador, till exempel benskydd och fotbollsskor särskilt anpassade för att ge grepp och kontroll på olika typer av underlag. Vi har också praktiska vattenflaskor att använda under svettiga träningar.

Lär barnet att ta hand om sina träningskläder och sin utrustning

Svettiga träningskläder och skor som ligger i en bortglömd gympapåse är en vanlig syn i många familjer, men dålig lukt kommer på köpet. Lär ditt barn att ta upp kläder och skor direkt när ni kommer hem från träningen och lägg kläderna direkt i tvättmaskinen eller låt dem lufttorka innan de åker ner i tvättkorgen. Skorna mår bäst av att förvaras på ett välventilerat ställe, rengör dem regelbundet med skorengöring och impregnera dem för att skydda mot väta och smuts.