alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotboll för barn

 
[793]
Pojkar / Flickor
Pris
74 kr - 1 599 kr
741599

Stryktåliga träningskläder i utbudet av fotboll barn

Oavsett ålder behövs slitstarka kläder till fotbollsträningen. I sortimentet av fotboll barn hittar du till exempel höga fotbollsstrumpor som håller benskydden på plats, träningsbyxor med klassisk 3-Stripes logotyp på benen, träningsset med överdragströja och byxor som matchar i utseende och så mycket mer. Att spela fotboll ska givetvis vara både kul och inspirerande. Därför finns massvis med fotbollskläder som hämtar inspiration från några av världens största fotbollsklubbar. Alla kläder kommer dessutom i ett brett urval av färger och storlekar som passar både stora och små.

Skor och regnjackor för barnfotboll

Vare sig det handlar om träningspass med laget för framtida fotbollsstjärnor eller bakgårdsmatchen med kompisarna sitter det aldrig fel med stryktåliga fotbollskläder. I adidas urval av fotboll barn finns kläder och accessoarer för unga oavsett nivå. Något av det allra viktigaste är ganska så självklart ett par fotbollsskor. adidas har därför skor för både grus- och gräsplaner såväl som för fotbollsträning i träningssalen. För extra inspiration finns kläder med tryck från lag i exempelvis engelska och tyska förstaligan så du kan stödja favoritlaget när de tränar. Ibland kräver vädret dock att du klär på dig extra varmt under uppvärmningen och då passar det bra med en vattentät fotbollsregnjacka. Jackorna kommer dessutom med meshfoder som släpper igenom luft och på så sätt låter huden andas ordentligt, trots dåligt väder.

Kläder som passar varje typ av spelstil

Oavsett ålder behöver kläderna sitta bekvämt och i utbudet av träningskläder för barnfotboll hittar du därför fotbollskläder i normal, ledig och mer slimmad kroppsform. Självklart kombineras funktion och praktiska egenskaper med ett roligt yttre som inspirerar en yngre generation att hitta den magi som gör fotboll så unikt. Så oberoende om du letar efter shorts, skor, t-shirts eller sköna och varma överdragströjor, hittar du vad som behövs hos adidas.