alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barnfotboll

 
[439]

När ditt barn ser ut som ett proffs, känner hen sig som ett proffs. Med bekväma skor, favoritlagets emblem och sportiga tillbehör för barnfotboll blir träningarna roligare och matcherna mer spännande.

Manchester United 22/23 Third Jersey
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Third Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Argentina 22 Home Jersey
Argentina 22 Away Jersey
Spain 22 Home Jersey
Sweden 22 Home Jersey
Algeria 22 Home Jersey
Argentina Pre-Match Jersey
Spain 22 Home Mini Kit
Sweden 22 Home Mini Kit
Al Rihla Training Ball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla Pro Ball
Manchester United Essentials Trefoil Sweatshirt
Real Madrid Essentials Trefoil Tee
FC Bayern Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Arsenal Essentials Trefoil Crewneck Sweatshirt
Arsenal Essentials Trefoil Tee
Trefoil Essentials Crewneck Sweatshirt
FC Bayern Essentials Trefoil Tee
Juventus Essentials Trefoil Tee
Tiro 21 Track Pants
Predator Edge.3 Multi-Ground Boots
X Speedportal.3 Multi-Ground Boots
Tiro League Ball
Manchester United 22/23 Third Shorts
Tiro 21 Track Pants
Tiro 21 Training Pants
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Al Rihla Mini Ball
Tiro Essential Pants
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
UEFA Nations League Training Ball
Tiro Essentials Shorts
FC Bayern 22/23 Away Jersey
Real Madrid Crew Sweatshirt
Al Rihla Club Ball
Sereno Track Suit
Tiro 21 Training Pants
1 / 10
Sida:av 10

Här finns allt du behöver för barnfotboll och träning

Första fotbollsträningen är ett stort ögonblick i många barns liv. Äntligen får de testa på att vara precis som sina hjältar, och när du ger dem fotbollskläder och skor som är precis som plaggen de sett favoritlaget bära på TV får de ännu större lust att ge sig ut på planen. I vårt sortiment av produkter för barnfotboll finns allt från proffsiga fotbollsställ till häftiga bollar, allt för att inspirera ditt barn att röra på sig, förbättra sina färdigheter och hitta vänner för livet i laget.

Upptäck fotbollsprodukter för barn som maxar träningen

Barnfotboll är inte en lika allvarlig sak som fotboll för vuxna – det viktigaste är att barnen rör på sig och har kul tillsammans, men det betyder inte att utrustningen inte spelar någon roll. Bland våra fotbollsprodukter för barn hittar du många saker som kan underlätta träningen och till och med förebygga skador, till exempel benskydd och fotbollsskor särskilt anpassade för att ge grepp och kontroll på olika typer av underlag. Vi har också praktiska vattenflaskor att använda under svettiga träningar.

Lär barnet att ta hand om sina träningskläder och sin utrustning

Svettiga träningskläder och skor som ligger i en bortglömd gympapåse är en vanlig syn i många familjer, men dålig lukt kommer på köpet. Lär ditt barn att ta upp kläder och skor direkt när ni kommer hem från träningen och lägg kläderna direkt i tvättmaskinen eller låt dem lufttorka innan de åker ner i tvättkorgen. Skorna mår bäst av att förvaras på ett välventilerat ställe, rengör dem regelbundet med skorengöring och impregnera dem för att skydda mot väta och smuts.