alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnfotboll

 
[496]
1 / 11
Sida:av 11

Här finns allt du behöver för barnfotboll och träning

Första fotbollsträningen är ett stort ögonblick i många barns liv. Äntligen får de testa på att vara precis som sina hjältar, och när du ger dem fotbollskläder och skor som är precis som plaggen de sett favoritlaget bära på TV får de ännu större lust att ge sig ut på planen. I vårt sortiment av produkter för barnfotboll finns allt från proffsiga fotbollsställ till häftiga bollar, allt för att inspirera ditt barn att röra på sig, förbättra sina färdigheter och hitta vänner för livet i laget.

Upptäck fotbollsprodukter för barn som maxar träningen

Barnfotboll är inte en lika allvarlig sak som fotboll för vuxna – det viktigaste är att barnen rör på sig och har kul tillsammans, men det betyder inte att utrustningen inte spelar någon roll. Bland våra fotbollsprodukter för barn hittar du många saker som kan underlätta träningen och till och med förebygga skador, till exempel benskydd och fotbollsskor särskilt anpassade för att ge grepp och kontroll på olika typer av underlag. Vi har också praktiska vattenflaskor att använda under svettiga träningar.

Lär barnet att ta hand om sina träningskläder och sin utrustning

Svettiga träningskläder och skor som ligger i en bortglömd gympapåse är en vanlig syn i många familjer, men dålig lukt kommer på köpet. Lär ditt barn att ta upp kläder och skor direkt när ni kommer hem från träningen och lägg kläderna direkt i tvättmaskinen eller låt dem lufttorka innan de åker ner i tvättkorgen. Skorna mår bäst av att förvaras på ett välventilerat ställe, rengör dem regelbundet med skorengöring och impregnera dem för att skydda mot väta och smuts.