alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

byxor pojke

 
[172]
Tiro 21 Track Pants
Tiro Essential Pants
3-Stripes Pants
3-Stripes Pants
Adicolor SST Track Pants
Adicolor Track Pants
Tiro Essential Pants
adidas Essentials 3-Stripes Pants
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Pants
Adicolor Pants
Techfit Warm Long Tights
Condivo 22 Training Pants
adidas Essential 3-Stripes Pants
Essentials French Terry Pants
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Pants
Adicolor SST Track Pants
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Entrada 22 Training Pants
Tiro Essential Pants
Colorblock Woven Pants
Manchester United Condivo 22 Presentation Pants
Sereno Pants
Adicolor Pants
Manchester United DNA Pants
Sweden Tiro 23 Training Pants
All SZN Fleece Pants
All SZN Fleece Pants
Colourblock Pants
Condivo 22 Training Pants
Real Madrid Condivo 22 Training Pants
Argentina Tiro 23 Training Pants
Colourblock Pants
Tiro 21 Training Pants
Essentials French Terry Pants
Designed for Gameday Pants
Essentials French Terry Pants
Tiro 21 Sweat Pants
adidas x Classic LEGO® Pants
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Pants
adidas Essentials 3-Stripes Pants
adidas x Marvel Black Panther Pants
Germany Tiro 23 Training Pants
adidas x Classic LEGO® Pants
1 / 4
Sida:av 4

Byxor för pojkar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för pojkar får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Som barn är det viktigt att sport är kul – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga att ta de första stegen mot nya personbästa. Med byxor från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra byxor för pojkar kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – byxor för pojkar från adidas

Våra byxor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med byxorskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. CLIMALITE, CLIMACOOL och CLIMAWARM absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med byxor inkluderar Essentials, Teamwear och Tango. Vi erbjuder byxor i rött, grått, svart och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för pojkar kan du både ha roligt och prestera på topp. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för pojkar kan ge det lilla extra! Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt skolan. Visa din alldeles egna stil med byxor för pojkar från adidas.