alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

byxor pojke

 
[183]
1 / 4
Sida:av 4

Byxor för pojkar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för pojkar får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Som barn är det viktigt att sport är kul – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga att ta de första stegen mot nya personbästa. Med byxor från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Våra byxor för pojkar kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – byxor för pojkar från adidas

Våra byxor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med byxorskollektioner som Athletics, Originals och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. CLIMALITE, CLIMACOOL och CLIMAWARM absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med byxor inkluderar Essentials, Teamwear och Tango. Vi erbjuder byxor i rött, grått, svart och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för pojkar kan du både ha roligt och prestera på topp. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för pojkar kan ge det lilla extra! Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt skolan. Visa din alldeles egna stil med byxor för pojkar från adidas.